Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sofia har klippt årets trendfrisyr – här visar hon nya looken (och växande magen!)

Prinsessan Sofia har låtit lockarna falla. Med bara några dagar kvar på 2015 har prinsessan klippt årets mesta trendfrisyr: en lob.

Prinsessan Sofia

 visade den frisyren, som också är några nyanser mörkare än den tidigare, när hon i går var på julkonsert i Gustav Vasa kyrka i Stockholm tillsammans med prins Carl Philip. Lob är ett engelskt ord för ”en längre bob”. Bob i sin tur är engelska för page. Lob är alltså lika med en lång page.

Här syns trendklippet från sidan. Prinsessan Sofia var klädd i en korallblå spetsklänning under julkonserten och nu syntes hennes växande mage ordentligt för första gången. Sofia och Carl Philip väntar sitt första barn i april 2016.

I helgen deltog Sofia i Svenska Akademiens högtidssammankomst i Börshuset i Stockholm. Det var då hon visade upp sin nya look för första gången.

Foto: Photo: Pelle T Nilsson/AOP-IBL/IBL

Då stylade Sofia sin lob med lockar. Sugen på något liknande? Här hittar du en guide till hur du bäst stylar en lob. Känner du dig inte riktigt är redo att klippa dig, men att du ändå vill testa trendfrisryen? Lugn, här kan du se hur du gör en falsk lob för en kväll.

Foto: Photo: Pelle T Nilsson/AOP-IBL/IBL

Foto: IBL

Vill du se mer sånt här? Gör som över 10 000 andra och gilla Damernas Värld på Facebook!