Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Victoria har haft en stilsäker vecka.Victoria har haft en stilsäker vecka.Victoria har haft en stilsäker vecka.
Victoria har haft en stilsäker vecka. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

3 gånger Victoria givit en feminin touch till basgarderoben (och här shoppar du plaggen)

Kronprinsessan Victorias många uppdrag ger henne möjligheter att lufta sin feminina garderob. Hon har visat hur du gör basgarderoben mer kvinnlig med små medel. Inspirerande!

KUNGLIGT STILTIPS 1
Kortare ärm gör den svarta polon mer kvinnlig

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på möte med Visita den 10 februari 2022.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på möte med Visita den 10 februari 2022.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på möte med Visita den 10 februari 2022.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på möte med Visita den 10 februari 2022. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

En svart polotröja är alltid elegant och den blir lite kvinnligare när ärmen kapas så att underarmarna visar. Det ger även ett snyggt fokus till eventuellt klocka och smycken. Victorias polo kommer från Filippa K och tillhör deras bassortiment som märket alltid tillhandahåller. Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

KUNGLIGT STILTIPS 2
En sportig overshirt blir kvinnligt elegant i hundtandsmönster

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria tillsammans med tillsammans med skådespelerskorna Gloria Tapia, Chatarina Larsson och Lo Kauppii, samt teaterchef Maria Sid, i samband med ett besök på Stadsteatern den 10 februari.Prins Daniel och kronprinsessan Victoria tillsammans med tillsammans med skådespelerskorna Gloria Tapia, Chatarina Larsson och Lo Kauppii, samt teaterchef Maria Sid, i samband med ett besök på Stadsteatern den 10 februari.Prins Daniel och kronprinsessan Victoria tillsammans med tillsammans med skådespelerskorna Gloria Tapia, Chatarina Larsson och Lo Kauppii, samt teaterchef Maria Sid, i samband med ett besök på Stadsteatern den 10 februari.
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria tillsammans med tillsammans med skådespelerskorna Gloria Tapia, Chatarina Larsson och Lo Kauppii, samt teaterchef Maria Sid, i samband med ett besök på Stadsteatern den 10 februari. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

En overshirt tillhör basgarderoben och är ett sportigare alternativ till kavajen. I ett sådant här klassiskt hundtandsmönster får du en elegant variant som absolut passar väl vid ett teaterbesök som här – men även i lekparken, på jobbet och i stugan. Det perfekta allroundplagget. Victoria har valt modellen Boel från Rodebjer, och just nu finns den i en snygg grå variant. Mer info – köp här (länk till Rodebjer). 

KUNGLIGT STILTIPS 3
Kavajen blir mer feminin med knyt

Fredagen den 11 februari gav kronprinsessan företräde för Mikael Eriksson, före detta ambassadör i Tallinn, och Isabella Törngren, biträdande chef för Europaenheten på Utrikesdepartementet.Fredagen den 11 februari gav kronprinsessan företräde för Mikael Eriksson, före detta ambassadör i Tallinn, och Isabella Törngren, biträdande chef för Europaenheten på Utrikesdepartementet.Fredagen den 11 februari gav kronprinsessan företräde för Mikael Eriksson, före detta ambassadör i Tallinn, och Isabella Törngren, biträdande chef för Europaenheten på Utrikesdepartementet.
Fredagen den 11 februari gav kronprinsessan företräde för Mikael Eriksson, före detta ambassadör i Tallinn, och Isabella Törngren, biträdande chef för Europaenheten på Utrikesdepartementet. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Kavaj med knyt ger en lite mer feminin touch än den vanliga varianten. Här kan du markera midjan eller bara ha det som en detalj med löst hängande skärp. Tips: Det är superfint att kontrastera kavajen med ett av dina ”vanliga” skärp  – testa hemma så får du se. Victoria bär en Rodebjer-favorit från sin tidlösa garderob – och just Rodebjer har just nu kavajen Lucinda som har skärp. En ljus variant och en svart. Mer info – köp här (länk till Rodebjer).  

LÄS ÄVEN Vårens trendiga kostymer – Victoria inspirerar till elegant look