Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kronprinsessan Victoria mötte upp och gratulerade de svenska olympierna vid hemkomsten på Arlanda under tisdagen.Kronprinsessan Victoria mötte upp och gratulerade de svenska olympierna vid hemkomsten på Arlanda under tisdagen.Kronprinsessan Victoria mötte upp och gratulerade de svenska olympierna vid hemkomsten på Arlanda under tisdagen.
1 AV 2
Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN
2 AV 2
Kronprinsessan Victoria mötte upp och gratulerade de svenska olympierna vid hemkomsten på Arlanda under tisdagen.
Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Victoria i vårens heta trendfärg (och kostym förstås!)

Kronprinsessan visade än en gång prov på en elegant och stilsäker färgmatchning när hon under tisdagen tog emot och hyllade de svenska olympierna vid hemkomsten från Peking. Att kostymen är Victorias signaturplagg kan vi numera fastslå!

När den svenska truppen som representerat Sverige i Paralympics kom hem från Peking under tisdagen fick de ett kungligt mottagande. På plats på Arlanda var nämligen ingen mindre än kronprinsessan Victoria som är hedersledamot av Internationella paralympiska kommittén.

Paralympics i Peking 2022 är Sveriges bästa vinterspel på 20 år med topprestationer och hela sju medaljer varv två guld, två silver och tre brons. 

Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kronprinsessan anlände till Arlanda i helblått från topp till tå. Kostymen, ett plagg som Victoria burit ofta den senaste tiden, var denna gång i säsongens heta trendfärg turkosblått och från H&M Studio Collection. Kostymen matchades med turkosa stenörhängen och topp, väska och skor i marinblått. En elegant och stilsäker färgmatchning!

Victoria är hedersledamot av Internationella paralympiska kommittén. Här med Åsa Linares Norlin, ordförande för Svenska Parasportförbundet.Victoria är hedersledamot av Internationella paralympiska kommittén. Här med Åsa Linares Norlin, ordförande för Svenska Parasportförbundet.Victoria är hedersledamot av Internationella paralympiska kommittén. Här med Åsa Linares Norlin, ordförande för Svenska Parasportförbundet.
Victoria är hedersledamot av Internationella paralympiska kommittén. Här med Åsa Linares Norlin, ordförande för Svenska Parasportförbundet. Foto: Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Att Victoria gillar färgglada kostymer har vi sett prov på många gånger under åren, även om hon den senaste tiden burit mer dämpade färger. Men att kostymen i sig blivit kronprinsessans signaturplagg kan vi numera fastslå.

LÄS MER: Victorias kostymkavalkad – en stilsäker matchning med Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern tidigare i år. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern tidigare i år. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern tidigare i år. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern tidigare i år. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss. Foto: Claudio Bresciani/TT / TT NYHETSBYRÅN

LÄS ÄVEN: Vårens trendiga kostymer – Victoria inspirerar till elegant look

LÄS ÄVEN: Kronprinsessan Victorias favoritdesigner: ”5 smycken alla ska ha i sin basgarderob”

LÄS OCKSÅ: Färgglada vårkappor och trenchcoats för dam 2022