Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Spana in Victorias fina sommarklänning från födelsedagsfirandet

Victoria valde en favorit i repris när hon tog emot folkets gratulationer på sin födelsedag. Kronprinsessan dök nämligen upp i en klänning som hon burit tidigare – och som hon matchade med ett par skor från en budgetkedja.

Kronprinsessfamiljen anlände något sent till folkmassan som samlats utanför Solliden slott för att fira Victoria på 39-årsdagen. "Alla som är småbarnsföräldrar vet att det tar lite tid innan man får ihop alla delar i familjen. Men nu är Victoria här – med hela sin familj", skämtade kungen när alla väl var på plats.

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Dagen till ära var Victoria födelsedagsfin i en vit klänning från amerikanska Ralph Lauren. Klänningen heter Ralph Lauren Eva Sable Dress och kronprinsessan har burit den tidigare – på de vackra sommarbilder från Haga slott som kungahuset släppte på nationaldagen i år. Då matchade Victoria klänningen med en stor ljus hatt, nu på födelsedagen matchade hon den med ett par bruna läderskor med kilklack från Zara.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias sommarklänning – ett budgetfynd för under 300 kronor

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle i trädgården utanför Haga slott på nationaldagen.Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle i trädgården utanför Haga slott på nationaldagen.Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle i trädgården utanför Haga slott på nationaldagen.
Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle i trädgården utanför Haga slott på nationaldagen. Foto: Foto Kate Gabor Kungahuset.se /Photo Kate Gabor Th

Även förra året firade kronprinsessan sin födelsedag i en klänning från Ralph Lauren. Då var det en blommig variant med en liten krage som gällde. Här kan du se bilderna från förra året!

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Även Estelles klänning har varit med tidigare. Klänningen har lillsessan nämligen ärvt av mamma Victoria som bar den i samband med prinsessan Madeleines födelse 1982.

LÄS OCKSÅ: Se in prinsessornas klänningar från Polarpriset (Victoria valde H&M igen!)

FOTO: IBL och Kate Gabor/Kungahuset.se