Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kronprinsessan Victorias smarta garderobsknep för en stressig arbetsdag.Kronprinsessan Victorias smarta garderobsknep för en stressig arbetsdag.Kronprinsessan Victorias smarta garderobsknep för en stressig arbetsdag.
1 AV 2
Inspireras av kronprinsessans tre främsta kostymknep
2 AV 2
Kronprinsessan Victorias smarta garderobsknep för en stressig arbetsdag.
Foto: FREDRIK SANDBERG/TT, CHRISTINE OLSSON/TT

Victorias blixtombyte under hektiska arbetsdagen

Ibland räcker tiden inte till – ens för en prinsessa. Då tar kronprinsessan Victoria till ett klassiskt knep för att byta look på ett kick, och göra hela arbetsdagen till en stilsuccé.

Hon tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna … Alla har vi väl dagar då det knappt finns utrymme för toalettbesök – än mindre ett klädbyte. Och kronprinsessan är inget undantag. Nu är de lediga dagarna definitivt över efter sommarsemestern, och Victoria har både hunnit ta emot de svenska fotbolls VM-medaljörerna och delat ut pris på Stockholm junior water prize. 

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria tillbaka på jobbet – återupprepade smarta stilknepet 

Snabba knepet mellan mötena

När hon i går först deltog i ett seminarium i samband med Stockholm water prize, och sedan besökte Stadsmissionens verksamhet i Hallunda var schemat uppenbarligen så tajt att det inte fanns utrymme för garderobs-besök. Så Victoria gjorde en Clark Kent och bytte blixtsnabbt skepnad genom ett smart knep.

Kronprinsessan Victoria och Kung Carl XVI Gustaf anländer till Stockholm Water Prize seminar.Kronprinsessan Victoria och Kung Carl XVI Gustaf anländer till Stockholm Water Prize seminar.Kronprinsessan Victoria och Kung Carl XVI Gustaf anländer till Stockholm Water Prize seminar.
1 AV 2
Kronprinsessan Victoria och Kung Carl XVI Gustaf anländer till Stockholm Water Prize seminar.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
2 AV 2
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Till seminariet kom kronprinsessan i en sobert beige Filippa K-kostym och vit topp från Vesna V, som hon matchade med pumps i läder från Marzio. 

Bytte ut kavaj och skor

När hon hastade vidare mot nästa uppdrag bytte hon helt enkelt ut kavaj och skor för en ny, mer ledig look. Här föll valet på en kavaj från favortimärket By Malina, och ett par klassiska Adidas Stan Smith-sneakers.

Kronprinsessan Victoria får en blomma av 4-åriga Alpha då hon besöker Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.Kronprinsessan Victoria får en blomma av 4-åriga Alpha då hon besöker Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.Kronprinsessan Victoria får en blomma av 4-åriga Alpha då hon besöker Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.
Kronprinsessan Victoria får en blomma av 4-åriga Alpha då hon besöker Stadsmissionens verksamhet i Hallunda. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Accessoarerna, bland annat en handväska från Little Lifner och Dulong-örhängen, fick hänga med under hela dagen och gjorde sig lika bra till båda outfits.

Kronprinsessan Victoria på Matmissionen vid Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.Kronprinsessan Victoria på Matmissionen vid Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.Kronprinsessan Victoria på Matmissionen vid Stadsmissionens verksamhet i Hallunda.
Kronprinsessan Victoria på Matmissionen vid Stadsmissionens verksamhet i Hallunda. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Båda Victorias looker vittnar också om kronprinsessans känsla för aktuella trender, då både neutrala färger och basplagg är en stark spelare på modearenan just nu. Dessutom är hon tidigt ute med höstens stora trend – rutigt.

LÄS MER: Se kronprinsessan Victorias otroliga stilresa – från då till nu 

LÄS MER: Här är prinsessornas sommarstil nummer ett