Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Victoria och Daniel i matchande kostymer och färgval.Victoria och Daniel i matchande kostymer och färgval.Victoria och Daniel i matchande kostymer och färgval.
Victoria och Daniel i matchande kostymer och färgval. Foto: TT Nyhetsbyrån

Victorias kostymkavalkad – en stilsäker matchning med Daniel

Under dagens besök på Handelshögskolan i Stockholm fick vi återigen se kronprinsessan Victoria i kostym – något vi sett flera gånger den senaste tiden. Den eleganta stilen, som går i matchande färgskala med prins Daniel, ger oss stark coupledressing-känsla.

Förra året var ett mycket bra modeår för kronprinsessan Victoria – trots ett pandemianpassat kungligt program – och vi har inspirerats av hennes eleganta stil och kärlek till svensk design. 

Under dagens besök i den efterlängtade vårsolen på Handelhögskolan i Stockholm fick vi återigen se Victoria i en kostym, denna gång i en vackert burgundyröd variant från Filippa K med färgmatchande stövletter och korallrosa Rodebjer-blus till. Den senaste tidens eleganta kostymkavalkad matchar med prins Daniel, vilket än en gång ger oss stark coupledressing-känsla. Tidigare i år tillbakavisade kronprinsessparet rykten om problem i sin relation och att klä sig liknande är ett klassiskt sätt i modevärlden och bland kända par att skapa en känsla av enighet.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande färgskalor och kostymer under ett besök på Handelshögskolan i Stockholm.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande färgskalor och kostymer under ett besök på Handelshögskolan i Stockholm.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande färgskalor och kostymer under ett besök på Handelshögskolan i Stockholm.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande färgskalor och kostymer under ett besök på Handelshögskolan i Stockholm. Foto: Johan Jeppsson/TT NYHETSBYRÅN

Victoria och Daniel har den senaste tiden matchat varandra i både kläd- och färgval. Nedtonat, stiligt och elegant! Victoria visar återigen att en kostym är det ultimata powerplagget – att bära både till festliga tillfällen och på kontoret. En tidlös klassiker som du kan använda igen och igen. Matcha med blus när du vill känna dig uppklädd, eller bär bara en stilig bh under när det vankas fest. Låt smycken och accessoarer ge den perfekta partystilen. Eller varför inte använda en snygg t-shirt under kavajen när du är på kontoret. Går att matcha med både sneakers och högklackat. 

LÄS MER: Vårens trendiga kostymer – Victoria inspirerar till elegant look  

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern. Victoria i elegant svart kostym från Hugo Boss. Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria vid Kungliga tennisklubbens 125-årsjubileum i december 2021. Den vita kostymen är en favorit hos Victoria, här i en variant från Tiger.Prins Daniel och kronprinsessan Victoria vid Kungliga tennisklubbens 125-årsjubileum i december 2021. Den vita kostymen är en favorit hos Victoria, här i en variant från Tiger.Prins Daniel och kronprinsessan Victoria vid Kungliga tennisklubbens 125-årsjubileum i december 2021. Den vita kostymen är en favorit hos Victoria, här i en variant från Tiger.
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria vid Kungliga tennisklubbens 125-årsjubileum i december 2021. Den vita kostymen är en favorit hos Victoria, här i en variant från Tiger. Foto: Fredrik Persson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande mörkblått tidigare i år.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande mörkblått tidigare i år.Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande mörkblått tidigare i år.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i matchande mörkblått tidigare i år. Foto: Claudio Bresciani/TT / TT NYHETSBYRÅN
En snygg blazer kan du använda även till andra plagg i garderoben. Victoria i beige kavaj, svart knutblus och svarta byxor. Snyggt, elegant och tidlöst.En snygg blazer kan du använda även till andra plagg i garderoben. Victoria i beige kavaj, svart knutblus och svarta byxor. Snyggt, elegant och tidlöst.En snygg blazer kan du använda även till andra plagg i garderoben. Victoria i beige kavaj, svart knutblus och svarta byxor. Snyggt, elegant och tidlöst.
En snygg blazer kan du använda även till andra plagg i garderoben. Victoria i beige kavaj, svart knutblus och svarta byxor. Snyggt, elegant och tidlöst. Foto: Christine Olsson / TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER: Ye (Kanye West) och Julia Fox tar couple dressing till en ny nivå

LÄS MER: Victorias nya eleganta kostym – från finska märket & här kan du köpa den