Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 sista minuten-julklappar som aldrig blir fel (lugn, du hinner!)

När julstressen och julklappshetsen är här kan det vara svårt att tänka klart. Här är 10 säkra kort som de flesta blir riktigt glada för.

 1. Doftkonsultation

Att hitta en parfym som man både tycker om och passar i är riktigt svårt. På en doftkonsultation får man hjälp att hitta rätt i doftdjungeln i lugn och ro.

2. Ansiktsbehandling

Har man en gång varit på ansiktsbehandling så vet man hur värt det är. Ge någon en känsla av riktig lyx.

3. Champagne

Bubbel är festligt och alltid härligt att ha hemma. Det är helt klart lättare att ge en Champagne som går hem än ett vin.

4. Tidningsprenumeration

Att få en tidningsprenumeration är en julklapp som räcker långt efter julafton. Det är en speciell känsla att bläddra i ett helt nytt magasin. Läs mer om hur du ger bort en prenumeration på Damernas Värld här – och klicka här för att skriva ut ett presentkort på prenumerationen!

5. Brunch

När man har tröttnat helt på julmaten kan det vara kul att se framemot en riktigt god brunch. Boka in en söndag i vår och ät er riktigt mätta.

6. Inträde på spa

Att bada i poolerna och lounga omkring på ett spa behöver inte kosta multum. Boka in en förmiddag mitt i veckan eller en heldag på helgen beroende på hur schemat ser ut.

7. Presentkort

Själva ordet presentkort låter kanske inte så kul men visst blir man glad när man får det. Ett presentkort är perfekt om man inte riktigt vet vad personen önskar sig. Då får personen välja något helt själv och kanske lägga till lite pengar för att köpa något som låg högre upp på önskelistan.

8. Konsert- eller teaterbiljett

I ett samhälle där nästan allting är lättillgängligt kan det vara lite extrakul att få se fram emot någonting. Det kan också löna sig att vara ute i god tid då speciellt konsertbiljetter kan bli riktigt dyra när man är ute i sista minuten.

9. Massage

Att få få massage är något som de flesta vill ha men inte unnar sig. Det bästa är att boka in en helgdag redan när du köper massagen, annars kan det lätt bli att det är fullbokat, skjuts upp eller glöms bort.

10. Sminkning av en makeup-artist

Ska ni på någon rolig fest i början på nästa år? Boka in en sminkning hos en makeup-artist eller något skönhetsmärke. Ofta får man välja ut produkter för samma summa som priset på sminkningen. Det kan också vara värt att uppdatera ens vardagssmink på det här sättet.