Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

100% bröllopsbestyr listar sina hemliga smultronställen

DV:s moderedaktör Emma Sahlin som bloggar om bröllop på bloggen 100% bröllopsbestyr här på Damernas.se bor just nu i London. För er Damernas.se-besökare avslöjar hon sina hemliga smultronställen ...

Bibendum oyster bar

Denna franskinspirerade rustika restaurang som ligger i det såkallade Michelinhuset i London, serverar mysig frukost, fräsch lunch eller skaldjur i alla dess former till middag. Här kan man inte boka bord utan du svänger bara förbi, men dom har gott om platser så det är sällan fullt!

Extra plus för deras maffiga blomsterstånd och att det inte är några problem att komma med barnvagn!

Bicester village

En outlet som har Prada, MqCueen, Ralph Lauren, Matthew Williamson, Diane Von Furstenberg, Smythson, Jimmy Choo, Yves Saint Laurent, Celine, Missoni för att bara nämna några.  Bicester Village outlet ligger ca en timme utanför London och detta är vad jag kallar ett riktigt smultronställe!

Kensington Palace

Här spenderade prinsessan Diana sina sista år i livet. Numera är palatset öppet för allmänheten och just nu pågår utställningen Enchanted Palace, där tidsenligt mode möter sagovärlden på det mest magiska och spektakulära vis! Efter utställningen kan man gå till en av paviljongerna och dricka champagne och äta scones-det ska jag göra i helgen!

Missa in bloggen 100% bröllopsbestyr