Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Jasmina007

7 anledningar till att du borde resa med din bästa vän

Att resa tillsammans med en nära vän är både tryggt och roligt. Man känner varandra utan och innan och vet att man kommer ha den bästa resan tillsammans. Vi listar sju anledningar till varför du borde ta med dig din bästis utomlands – nu på direkten!

1. 

Du lär känna din bästis ännu bättre

Foto: Izabela Habur

Ni kanske har varit vänner sedan barnsben, men att resa tillsammans kan faktiskt göra er vänskap ännu djupare. Du och din bästa vän kommer upptäcka nya sidor hos varandra och kanske se på er vänskap med nya, pigga ögon.

2. 

Ni kommer ha den här resan tillsammans – för alltid

Foto: oneinchpunch

Det är alltid fantastiskt att se tillbaka på resor som man har gjort – och har du dessutom rest med din bästa vän så har du någon väldigt speciell att dela minnena med. En gemensam resa är något ni kan se tillbaka på för alltid – och kanske göra om på nytt?

3. 

Det är inte bara resan som betyder något

Foto: deimagineForskning har visat att planeringen av en resa ofta kan ge mer glädje än själva resan. Och lycka är ju faktiskt ännu bättre om man delar den med sin bästa vän.

4. 

Ni är starka tillsammans

Foto: pixdeluxe

Du snackar franska och din bästa vän kan tre språk utöver det. Du har koll på bästa matställena, hen vet hur man läser en karta. Tillsammans är ni oslagbara och kan ta er an den allra tuffaste utmaningen tillsammans.

5. 

Alla bilder från resan kommer vara amazing

Foto: Izabela Habur

Ni kan varandras bästa vinklar och är redo att jobba för bilderna (utan att tröttna på varandras eventuella tjat om det blir fel). Ni är ett bra fototeam helt enkelt vilket är perfekt när ni ska fånga era galna eskapader på bild!

6. 

Ni vågar mer tillsammans

”Vill du hoppa bungyjump?”

”Ska vi åka till en vingård och gå bananas?”

”Vad säger du om att gå till den där dyra restaurangen och testa sniglar… nu när vi ändå är i Frankrike?!”

När du reser med din bästis så pushar ni varandra och blir modigare tillsammans.

7. 

Du har någon som ställer upp för dig – oavsett

Foto: savageultralight

Vare sig det handlar om att hen lånar ut sin t-shirt när din är smutsig eller håller kräkpåsen på planet när du mår illa så finns din bästa vän där för dig – och ställer upp, oavsett vad som händer ❤️

Häng med på tjejweekend till Palma!

Häng med på en härlig tjejweekend till Palma de Mallorca, en av Europas allra hetaste städer! Värmande sol, strandhäng, trendiga restauranger, lyxiga butiker, härliga tapasbarer, spa och massor av rolig träning. Packa väskan för en lyxig weekend till Palma med guldkant – läs mer och boka här!