Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

And just like that... Sex and the city är tillbaka!

Lite ljus i mörkret så här i det nya året: Sex and the city kommer att få en fortsättning! Detta bekräftas av  streamingtjänsten HBO. Den nya serien heter And just like that… och i rutan får vi se Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon som Carrie, Charlotte och Miranda. Samantha? Nej, än så länge verkar inte Kim Cattrall återvända till serien. 

Den nya serien är på tio avsnitt och är planerad att spelas in i vår i New York men saknar ännu premiärdatum. Klart är att den kommer att sändas på HBO Max. Den nya serien And just like that… följer Carrie, Miranda och Charlotte när de ”försöker navigera resan från den komplicerade verkligheten som var livet och vänskap när de var 30, till den än mer komplicerade verkligheten som är livet och vänskap nu när de är i 50-årsåldern”. 

I nya SATC-serien ”And just like that...” får vi återse Charlotte, Carrie och Miranda.I nya SATC-serien ”And just like that...” får vi återse Charlotte, Carrie och Miranda.I nya SATC-serien ”And just like that...” får vi återse Charlotte, Carrie och Miranda.
I nya SATC-serien ”And just like that...” får vi återse Charlotte, Carrie och Miranda. Foto: CRAIG BLANKENHORN / SF

Än så länge har inte så mycket läckt ut om serien, men Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon har alla lagt ut teasers på sina instagram. 

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: HBO / ALBUM / ALBUM WWW.ALBUM-ONLINE.COM

Vi är så peppade på denna fortsättning och längtar framför allt efter bilder som dessa - Carrie iklädd en outfit vi bara kan drömma om! Om ursprungliga stylisten Patricia Field, 78, kommer att ha en hand med i serien när det gäller Carries kläder är inte klart. Men vi håller tummarna! 

Samantha, spelad av Kim Cattrall, kommer inte att medverka i den nya serien.Samantha, spelad av Kim Cattrall, kommer inte att medverka i den nya serien.Samantha, spelad av Kim Cattrall, kommer inte att medverka i den nya serien.
Samantha, spelad av Kim Cattrall, kommer inte att medverka i den nya serien. Foto: CRAIG BLANKENHORN / SANDREW

Kim Cattrall, som spelade Samantha i originalserien är inte involverad i den nya serien. Hon har tidigare meddelat att hon inte är intresserad av att vara med i någon ny satsning på SATC. Bakgrunden skulle vara en långvarig konflikt med Sarah Jessica Parker. Enligt medierna handlar det om att Cattrall aldrig varit nöjd med att Sarah Jessica Parker haft en producent-roll i serien och filmerna, och därmed också haft högre lön. Samtidigt säger de själva att de är fortsatt vänner och att ”bråket” har blåsts upp i pressen. Får vi lov att hålla tummarna att Samantha åtminstone kommer på besök i serien?!