Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

"Andra kanske ser på mig på ett annat sätt än vad jag själv gör"

Ibland kanske man inte ser vad man har. Så var det för Jessica Westning, hästtjejen som fick ändrad självbild efter mötet med Ellos stylingteam.

Av hundra sökande valdes fem kvinnor ut för en makeover med Ellos styling- och makeupteam. Jessica Westning, som tillbringar så gott som alla förmiddagar i stallet med sin häst Monroe, var en av dem.

När Jessica Westning inte är med sin häst arbetar hon som administratör på familjeföretaget och har fullt upp med tre barn. Att sminka och klä upp sig hör till ovanligheterna och de allra flesta dagar bär hon en vanlig tröja och ett par jeans.

”Oftast har jag fullt upp och att sminka mig och klä upp mig hamnar väldigt långt ner på att göra listan. Så det var verkligen jättekul att bli fixad, stylad och stå i centrum för en dag”, säger Jessica Westning och berättar att hon ville få till grunderna med sminkningen.

När Jessica Westning var yngre hade hon problem med acne. Något som har påverkat hennes bild av sig själv. Därför var det extra skönt att få hjälp med hur man lägger på foundation och rouge på rätt sätt.

”Jag har aldrig tyckt att jag har fin hy men så fick jag höra att teamet som gjorde om mig tyckte att jag har fin hy. Det gjorde mig både förvånad och glad och jag insåg att andra kanske ser på mig på ett annat sätt än vad jag själv gör.”

Vad kommer du att ta med dig från dagen?

Att jag kanske inte är den grå musen jämt utan faktiskt kan se lite het ut. För mig är det inte jätteviktigt men det är roligt att kunna klä upp sig lite ibland.

Här kan du se Jessica Westnings förvandling

 

Här kan du köpa produkterna som användes på Jessica Westning