Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas värld väljer härligaste sängkläderna med lyxig hotellkänsla.Damernas värld väljer härligaste sängkläderna med lyxig hotellkänsla.Damernas värld väljer härligaste sängkläderna med lyxig hotellkänsla.
Damernas värld väljer härligaste sängkläderna med lyxig hotellkänsla.

Bädda stilsäkert! Lyxiga sängkläder med hotellkänsla

Drömmer du, som vi, om att få somna i det skönaste – och snyggaste – sovrummet? Damernas Värld har handplockat lyxiga sängkläder för den optimala skönhetssömnen. Låt vackra bäddset inspirera dig till sköna drömmar med hotellkänsla! 

Vi sover bort en tredjedel av våra liv, så varför inte göra det på ett stilfullt sätt? Möjligheterna för det har ökat med flera hundra procent den senaste tiden, då allt fler designers från modevärlden söker sig in i sängkammaren. Och kopplingen är egentligen ganska uppenbar – det heter ju faktiskt sängkläder. Vi har valt ut det snyggaste och skönaste för din säng just nu. Och kom ihåg att en god natts sömn faktiskt kan göra minst lika mycket för din look som ett snyggt designerplagg.

1. Bäddset i percale från Høie

Sängkläder från Høie i unika materialet percale.Sängkläder från Høie i unika materialet percale.Sängkläder från Høie i unika materialet percale.
Sängkläder från Høie i unika materialet percale. Foto: Høie

Bäddsetet Royal från norska Høie är ett bäddset som verkligen lever upp till sitt namn – du sover kungligt i dem! Det unika materialet Percale består av bambuviskos och bomull, som ger de lyxiga sängkläderna en mjuk och krispig känsla. Bambu är världens mest snabbväxande växt och därför ett också väldigt hållbart material. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

2. Påslakanset i satin från Ellos Home

Påslakanset i satin från Ellos Home.Påslakanset i satin från Ellos Home.Påslakanset i satin från Ellos Home.
Påslakanset i satin från Ellos Home. Foto: Ellos Home

Påslakanset i tvättad satin av ekologisk bomull från Ellos Home.  Det sidenmatta tyget känns svalt och behagligt mjukt mot huden och blir både följsamt och lättskött. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

3. Påslakan från Marimekko

Påslakan Unikko, Marimekko.Påslakan Unikko, Marimekko.Påslakan Unikko, Marimekko.
Påslakan Unikko, Marimekko.

En designklassiker för somvrummet! Härliga sängkläder i Marimekkos ikoniska mönster Unikko, i skön kvalitetsbomull. Unikko-mönstret designades av Maija Isola under 1960-talet och håller stilen än i dag. För maxat intryck – kombinera med matchande örngott. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Nordic Nest). 

4. Lakan i linne från Jotex

Sängkläder i linne från Jotex.Sängkläder i linne från Jotex.Sängkläder i linne från Jotex.
Sängkläder i linne från Jotex. Foto: Jotex

Påslakanset i 100 procent emzymtvättat linne av fin kvalitet från Jotex, där örngottet har en dekorativ vinge runt om. En natt i linnelakan är en natt att drömma om! Mer info och köp här (länk till Jotex). 

LÄS MER: Snyggaste lamporna just nu – lysande inspiration för ditt hem 

5. Sängkläder i bommulssatin från Himla

Påslakanset i satin, Himla.Påslakanset i satin, Himla.Påslakanset i satin, Himla.
Påslakanset i satin, Himla.

Himlas sängkläder i exklusiv bomullsatin garanterar en god natts sömn. Lakanen tvättas efter att de sytts, vilket ger en exceptionell mjukhet. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

6. Påslakanset i flanell från Hemtex 

Påslakan i flanell, Hemtex.Påslakan i flanell, Hemtex.Påslakan i flanell, Hemtex.
Påslakan i flanell, Hemtex.

Varmt och härligt påslakanset i bomullsflanell med borstad översida. Flanell är mjukt och härligt mot huden och passar perfekt för kalla nätter. Finns med flera olika mönster – varför inte testa lakan med renar på? Mer info och köp här (länk till Hemtex).  

7. Lyxigt påslakan från Magniberg

Magniberg skapar prisvinnande sängkläder extra allt. Här deras påslakan Wallstreet.Magniberg skapar prisvinnande sängkläder extra allt. Här deras påslakan Wallstreet.Magniberg skapar prisvinnande sängkläder extra allt. Här deras påslakan Wallstreet.
Magniberg skapar prisvinnande sängkläder extra allt. Här deras påslakan Wallstreet.

Stilsäkra Magniberg ligger i framkant med sina sängkläder och deras påslakan Wallstreet vann Wallpaper Design Award 2021. Mönstret är inspirerat av finansvalparnas skjurtor på 1980-talet, och materialet är 100 procent fin egyptisk bomull. Mer info och köp här (länk till Magniberg).  

8. Påslakanset i linne från H&M Home 

Påslakan i linne, H&M Home.Påslakan i linne, H&M Home.Påslakan i linne, H&M Home.
Påslakan i linne, H&M Home.

Mjukt och skönt påslakanset i tvättat linne. Påslakanet knäpps nedtill med dolda tryckknappar i metall.  Linne är slitstarkt, vackert och har lång hållbarhet. Dessutom blir det mjukare för varje tvätt. Sängkläder i linne passar extra bra för dig som lätt blir varm när du sover. Finns i ett flertal färger Mer info och köp här (länk till H&M).   

9. Sängkläder i satin från Høie

Påslakanset i satin från Høie.Påslakanset i satin från Høie.Påslakanset i satin från Høie.
Påslakanset i satin från Høie. Foto: Solhem inredning

Sobert bäddset från Høie med påslakan och örngott i härlig crémevit bomulls-satin. Örngottet har en dekorativ vinge och det svalt mjuka materialet garanterar dig en god natts sömn. Mer info och köp här (länk till Solhem inredning).

9. Sängkläder i linne från Hemtex

Påslakanset i linne från Hemtex.Påslakanset i linne från Hemtex.Påslakanset i linne från Hemtex.
Påslakanset i linne från Hemtex. Foto: Hemtex

Lyxigt enfärgat påslakanset i tvättat linne från Hemtex. Linne är ett vackert, slitstarkt och klassiskt material och en säng bäddad med påslakan i linne är fantastiskt mjuk och skön att sova i. Linnelakan är perfekta för dig som lätt blir varm när du sover. Mer info och köp här  (länk till Hemtex). 

11. Prisvärt ekologiskt påslakanset från Jotex

Sängkläder i ekologisk bomull från Jotex.Sängkläder i ekologisk bomull från Jotex.Sängkläder i ekologisk bomull från Jotex.
Sängkläder i ekologisk bomull från Jotex. Foto: Jotex

Snyggt, skönt och prisvärt enfärgat påslakanset från Jotex.  Tillverkat av 100 procent ekologisk bomull. Mer info och köp här (länk till Jotex). 

LÄS MER: Klä upp ditt hem med snyggaste mattorna 

LÄS MER: Maxa myset med stämningsfulla doftljus – vi väljer 11 favoriter