Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TT

Beyoncé och Meghan Markles första möte - det pratade de om

Det blev ett varmt möte när två av nutidens största kungligheter äntligen träffades. Beyoncé och hertiginnan Meghan Markle småpratade under filmpremiären av Lejonkungen och vi vet vad som sades. 

Under söndagen ägde den stora premiären av Lion King rum i London. På plats var självklart en av huvudrollsinnehavarna, nämligen världsartisten 

Beyoncé Knowles. I filmen, som är en nyproduktion av den gamla Disney-klassikern, har Beyoncé gjort rösten till Simbas kompis Nala.

Fansen hade redan före premiären stora förhoppningar när det ryktades om att inte bara Queen B skulle närvara, utan också hertiginnan Meghan Markle.

Lämnade Archie hemma

I klänning från Jason Wu (som vanligt värd över två månadslöner) dök hertiginnan upp. Nyfödde prins Archie fick snällt stanna hemma, men Meghans käre make prins Harry höll sig tätt intill. Och de välkomnades varmt!

LÄS MER: Meghan Markles hudterapeut: Beautyprodukten du måste använda varje dag

Beyoncé och Meghan såg ut som gamla väninnor när de möttes under söndagens premiär.Beyoncé och Meghan såg ut som gamla väninnor när de möttes under söndagens premiär.Beyoncé och Meghan såg ut som gamla väninnor när de möttes under söndagens premiär.
Beyoncé och Meghan såg ut som gamla väninnor när de möttes under söndagens premiär. Foto: TT
Beyoncé, som annars är van att avgudas, tittade storögt på hertiginnan.Beyoncé, som annars är van att avgudas, tittade storögt på hertiginnan.Beyoncé, som annars är van att avgudas, tittade storögt på hertiginnan.
Beyoncé, som annars är van att avgudas, tittade storögt på hertiginnan. Foto: TT
...och självklart utdelades en hel del kindpussar stjärnorna emellan....och självklart utdelades en hel del kindpussar stjärnorna emellan....och självklart utdelades en hel del kindpussar stjärnorna emellan.
...och självklart utdelades en hel del kindpussar stjärnorna emellan. Foto: TT

Beyoncé och maken Jay-Z hälsade kungligheterna välkomna med kindpussar och kramar. Det hela filmades (se klippet nedan) och spreds snabbt till fans över hela världen. Där kan man höra Beyoncé gratulera kungligheterna till "sin vackre son" och enligt tidningen Daily mail var det just barnen som stjärnorna stod och pratade om en bra stund.

Beyoncé stöttar Meghan

Det ska ha varit första gången som artisten och hertiginnan mötts, men tidigare har Beyoncé skickat en hälsning till Meghan via sociala medier.

Som den peppande kvinna Beyoncé är vill hon gärna hylla andra kvinnor. När Meghan var gravid passade Beyoncé på att gratta henne på sin Instagram. Efter att hon och maken Jay Z prisats på BRIT Awards ställde de sig framför ett porträtt av hertiginnan och skrev "Grattis till graviditeten. Vi önskar dig all lycka!".

Se den omtalade bilden här nedan.

https://www.instagram.com/p/BuHvVDPgVdF/

 

Här kan du se det kärleksfulla mötet mellan Meghan och Beyoncé på Lion King-premiären!

https://www.instagram.com/p/Bz7yvLfHzdi/