Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se trailern till nya "Bridget Jones"-filmen (åh nej, det höll inte med Mr. Darcy ? )

Det är tolv år sedan vi senast såg henne på vita duken. Nu är Bridget Jones tillbaka med en tredje film – som vänder upp och ner på allt...

Den nya filmen är en fortsättning på Bridget Jones dagbok och På spaning med Bridget Jones och heter Bridget Jones baby. I filmen har Bridget (som precis som vanligt spelas av Renée Zellweger) hunnit fylla 40 år och hon har dessutom stigit i graderna på jobbet och blivit tv-producent.

Det är bara det här med kärlekslivet som aldrig riktigt vill sig. I Bridget Jones baby har förhållandet med Mr. Darcy (spelad av Colin Firth) tagit slut och hon tröstar sig med sin nya flirt Jack Qwant (spelad av ingen mindre än Patrick Dempsey aka. McDreamy från tv-serien Grey's anatomy).

LÄS OCKSÅ: Alicia Vikander avslöjar sitt bästa skönhetsknep (och det är en riktig budgetfavorit!)

Som titeln Bridget Jones baby antyder visar det sig dessutom att Bridget väntar barn. Men vem är egentligen pappan?

Faktum är att inte ens skådespelaren Renée Zellweger vet svaret ännu – trots att filmen är färdiginspelad. I en intervju med brittiska Express berättar hon nämligen att filmskaparna har spelat in hela TRE OLIKA SLUT på Bridget Jones baby.

– Det är ganska briljant. Ingen av oss skådespelare vet vem som är pappa till Bridgets barn, eller vem hon väljer som pojkvän. Planen är att vi alla ska vara helt ovetande ända fram till premiären, säger Renée Zellweger till sajten.

Bridget Jones baby har premiär i Sverige den 16 september, men redan nu kan du tjuvkika på trailern:

https://youtu.be/zQkOY5H5d2g?rel=0&width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen

Vill du se mer sånt här? Gör som över 10 000 andra och gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!