Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh listar fem favoriter.Chefredaktör Jonna Bergh listar fem favoriter.Chefredaktör Jonna Bergh listar fem favoriter.
Chefredaktör Jonna Bergh listar fem favoriter.

Chefredaktören: ”Fem saker jag älskar lite extra just nu”

Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh delar med sig av fem saker hon älskar lite extra mycket just nu – i början av april. 

Westernskärp från Acne Studios

Jag är ju tokig i allt som andas vilda västern – och jag drömmer om att få addera det här otroligt snygga bältet till min skärpgarderob. Jag älskar att det är en elegantare version av en klassiker och att det jag gillar med dessa bälten – spännet – återfinns double up! Till ett par höga byxor eller jeans så finns det inget snyggare bälte än detta från Acne Studios att köpa just nu. 

Western-skärp står högt på önskelistan just nu!Western-skärp står högt på önskelistan just nu!Western-skärp står högt på önskelistan just nu!
Western-skärp står högt på önskelistan just nu! Foto: Jason Lloyd Evans

Mac Strobe Cream

Glow, glow, glow! När man, som jag och Damernas Världs redaktion, arbetar hemma så är det lätt att makeupen får vila lite – vilket är rätt skönt. Men då och då när ansiktet dyker upp i Google Hangouts under digitala konferenser så slås man ändå av att det är trevligt att ha glow i ansiktet. Mitt val faller på Mac Strobe Cream – jag använder färgen Goldlite. 

Mac Strobe Cream. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Mac Strobe Cream. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Mac Strobe Cream. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Mac Strobe Cream. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

Damernas Värld Stilklubb

Vi har startat en ny Facebook-grupp för alla oss som älskar att få – och ge! – tips och råd om mode, skönhet och stil! I veckan drog vi i gång och det är redan full aktivitet där inne – och du är välkommen att ansluta dig till oss om du vill. Här kan du fråga om allt från var man hittar den eyeliner som sitter bäst till om någon vet var man kan köpa silverbyxor (min kollega Marika som letar har fått flera bra tips). Sök på Damernas Värld Stilklubb (eller klicka här och kom direkt till klubben) och ansök och medlemskap så kommer snart dina dagar bli både roligare och snyggare!

Klicka på bilden och kom direkt till Damernas Värld Stilklubb!Klicka på bilden och kom direkt till Damernas Värld Stilklubb!Klicka på bilden och kom direkt till Damernas Värld Stilklubb!
Klicka på bilden och kom direkt till Damernas Värld Stilklubb! Foto: Jason LLoyd Evans

Linnemorgonrocken från H&M

Jag köpte linnemorgonrockar från H&M i olika färger till hela familjen i julklapp – inklusive till mig själv. Jag rankar det som några av mina bästa julklappar någonsin, alla mina familjemedlemmar bor i dessa så till den grad att det är en kamp att få min son att klä på sig riktiga kläder på helgerna. De är otroligt sköna och snygga – och det ser roligt ut vid matbordet på helgfrukostarna när alla sitter i var sin färg (jag har en ljust blå). Just nu använder jag den extra mycket av förklarliga skäl.

Linnemorgonrock från H&M.Linnemorgonrock från H&M.Linnemorgonrock från H&M.
Linnemorgonrock från H&M.

 

Vita skjortan – och BARA vita skjortan

Och när vi ändå är inne på det här med att vara hemma så kan jag avslöja att detta är min nuvarande hemmajobboutfit: En stor vit herrskjorta som jag bär som klänning och ett par fina skor (jo, golvet tar lite stryk men jag MÅSTE ha skor på mig när jag jobbar - även om jag jobbar hemma) à la Giovanna Engelbert. Bonus: Jag har redan märkt att det blir mindre att tvätta, vilket även är bra för miljön. Men jag passar mig för säkerhets skull att resa mig under digitala konferenser, ser man inte skorna kan looken lätt missuppfattas som lättklädd.

Psst! Vet du förresten vilken som är den bästa bh-färgen under en vit skjorta? Här får du svaret! 

Giovanna Engelbert.Giovanna Engelbert.Giovanna Engelbert.
Giovanna Engelbert. Foto: Francesco Gili / © Francesco Gili 2018