Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Damernas Värld är nominerad till Sveriges bästa tidskriftssajt

Damernas Värld är utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter och har chans att ta hem priset för Årets Tidskriftssajt. Tidningen Internet World utser varje år Sveriges 100 bästa sajter och vi är så stolta över att i samband med det vara nominerade i kategorin årets tidskriftssajt. Vill du hjälpa oss ta hem segern kan du göra det genom att rösta här!

Damernas.se är en förlängning av tidningen och varje dag uppdateras sajten med inspirerande läsning. I vårt innehåll vill vi erbjuda våra läsare en stor bredd inom allt som händer inom mode och skönhet. Våra läsare kan hitta artiklar om allt från catwalktrender och shoppingtips till ekologisk skönhet och hur olika textilier påverkar miljön.

I våra fantastiska bloggar bjuder Martina Bonnier och Sania Claus Demina på modeinspiration och glimtar från livet på Sveriges största modetidning. Valerie Aflalo bloggar om livet som designer och Charlotte Perrelli bjuder in läsarna till sin vardag som artist. Jenny Warsen bjuder på läckra recept och Emma Wiklund bloggar om sin vardag. Vår duktiga skönhetsredaktör Therese Hallberg bjuder på sina bästa skönhetstips och just nu förbereder Anna Åberg sig för att flytta in med bloggen Starwoman.

Damernas.se växer och vi är glada att göra det tillsammans med alla våra fantastiska läsare. Vi är så stolta över vår nominering och ser fram emot ett nytt spännande år då vi fortsätter inspirera!

Den 23 januari går galan av stapeln, så passa på att rösta på oss redan nu!