Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Damernas värld tar hem priset "Årets tidskrift"!

Woop! Wooop! Inte nog med att Damernas världs specialtidning DV Mode belönades med priset Årets Oneshot och DV:s fina Caroline Winberg-omslag blev en av läsarnas absoluta favoriter i tävlingen "Bästa Omslaget" ... Nu tar Damernas värld hem det finaste priset av dem alla: Årets tidskrift populärpress 2011. 

Och motiveringen löd ...

Damernas värld
Det är inte pengarna i plånboken eller storleken på garderoben som avgör om du har stil eller inte. Med detta smarta budskap och en vässad modeprofil blir tidskriften läsarnas guide till en elegantare vardag. Redaktionen lyckas med konststycket att förena hög kvalitet och publik framgång. I magasinet finns alla ingredienser som hör till ett klassiskt modemagasin, gott om plats för skönhet och flärd, likväl som för artiklar om hälsa och seriösa intervjuer. Med pedagogiska grepp leder redaktionen läsarna till de senaste trenderna för fashionistan men också till det mer bärbara och prisvärda för den breda publiken. Allt presenterat i en lockande förpackning med ett sofistikerat bildspråk. Damernas värld är en vinnare som håller stilen. 

Detta ska firas med dunder och brak!
Tusen tack alla fina, underbara läsare som varit oss trogna genom decennier, som precis upptäckt oss och som nu upptäcker oss. Ni är så välkomna!
Varma hälsningar
DV-redaktionen