Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Danny Saucedos poppiga ”Skepp” sprider glädje under Freddie Wadlings dag!

I det tredje avsnittet av ”Så mycket bättre” väljer Danny Saucedo att framföra en låt som släpptes av Freddie Wadlings band Blue for Two 1986, samma år som Danny själv föddes. Och katten vad det svänger!

När det är Danny Saucedos tur att välja en låt i Freddie Wadlings låtkatalog berättar den 30-årige popstjärnan att han valt låten ”Ships” av Freddie Wadlings band Blue for Two. Han förklarar att han varken har en realtion till Freddie eller till skepp, men lyckas ändå förklara varför han valde just den låten.

– Jag kände ju inte Freddie alls, och innan det här så visste jag inte ens vem han var, säger Danny och fortsätter:

– Jag är från Södermalm, från Bondegatan och har noll koppling till havet, båtar eller skepp förutom att jag kanske stått och harvat på någon finlandskryssning då och då. Men den enda relationen jag har med skepp är väl egentligen rymdskepp och Star Wars.

Därefter framför han ”Ships” med sin egen touch på svenska där låten fått namnet ”Skepp”. Och med sin version av låten lyckades Danny sprida otrolig glädje under Freddies hyllningsdag och fick även sina kollegor att sitta och smådansa vid bordet.

https://youtu.be/7YLSLwV_mDM?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen

Den här låten kommer troligtvis gå på repeat ett tag framöver.