Foto: Christofer Dracke

”Det kan vara mycket tabun kring att känna sig snygg idag”

Från jeans och topp till en festlig look med sotade ögon. Det var precis det Jessica Sparr efterfrågade och resultatet är enastående.

I vanliga fall brukar Jessica Sparr fråga döttrarna om hjälp när det är dags att göra sig festsnygg. Nu ville hon själv lära sig hur hon med enkla knep kunde fixa partylooken. Något som Ellos styling- och makeupteam kunde hjälpa till med.

”Jag har gjort mina försök men inte gjort rätt.”

Till vardags arbetar Jessica Sparr på Försvarsmakten och det är ofta jeans och en topp som gäller. Garderoben ser ut som den alltid har gjort och Jessica Sparr berättar att hon kanske inte vågat ta ut svängarna särskilt mycket.

”Man kör alltid samma stil till vardag och fest och jag ville ha tips på vad man kan lägga till för extra detaljer.”

Vad fick du ut av makeovern?

”Jag fick mer självförtroende till att våga testa att gå utanför boxen än jag gjort tidigare. Jag fick även tips på kläder som jag kanske inte vågat prova förut men som blev jättebra.”

Hur mycket betyder det här för dig?

”Det blev en egoboost. Att jag fick känna mig och tillät mig själv att känna mig fin. Det kan vara mycket tabun kring att känna sig snygg idag men jag kommer att våga ta för mig mer och våga gå utanför normen efter det här.”

Se Jessicas fantastiska förvandling här:

 

Klicka här för att se vilka produkter som användes på Jessica