Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Patric Nadalutti är Editor’s ChefPatric Nadalutti är Editor’s ChefPatric Nadalutti är Editor’s Chef
Patric Nadalutti är Editor’s Chef Foto: RICKARD SUND

Editor’s Chef är Damernas Världs nya matblogg!

Två roliga nyheter att utforska: DV har en ny matdestination i Editor’s Chef – med vår första manliga bloggare. 

Patric Nadalutti är mannen bakom Damernas Världs nya blogg Editor’s Chef (här kommer du till bloggen). I ett par år har Patric delat med sig av vardaxlyx, datenights och inspiration på Instagram-kontot @editorschef – nu är ambitionen att fördjupa den på damernasvarld.se.

Patric lagar god mat som inte är speciellt krånglig.Patric lagar god mat som inte är speciellt krånglig.Patric lagar god mat som inte är speciellt krånglig.
Patric lagar god mat som inte är speciellt krånglig. Foto: Instagram: @editorschef

– Jag märker hur det finns ett sug efter både konkreta recept såväl som ännu mer inspiration – även kring sådant som inte är det du ser på tallriken. Min förhoppning är att jag i bloggen kan bjuda både trogna och nya följare på både och – och kanske även lite överraskningar, säger Patric. 

Patric på hummerfiske.Patric på hummerfiske.Patric på hummerfiske.
Patric på hummerfiske. Foto: Jonna Bergh

Vad betyder middagen för dig?

– Det är dagens höjdpunkt! Jag älskar att redan på morgonen börja mina funderingar och planer för kvällen. Väl i köket slappnar jag av och funderar på dagen som gått. Och sen njuter jag maten tillsammans med min flickvän, och vi talar ihop oss om nuläge och framtid, skrattar och gråter. 

Det kommer att bjudas på massor av matinspiration på bloggen Editor’s Chef!Det kommer att bjudas på massor av matinspiration på bloggen Editor’s Chef!Det kommer att bjudas på massor av matinspiration på bloggen Editor’s Chef!
Det kommer att bjudas på massor av matinspiration på bloggen Editor’s Chef! Foto: Instagram: @editorschef

Du lever ihop med Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh? Får vi se henne i din blogg?

– Ja, det är ju henne jag lagar mat till varje dag. Jonna är en stor del av Editor’s Chef, även om det är jag som lagar maten. Hon kommer med idéer och har mycket tankar om vad som skulle kunna fungera ihop på tallriken. 

Patric och Jonna på invigning av Acne Studios nyrenoverade flaggskeppsbutik i StockgholmPatric och Jonna på invigning av Acne Studios nyrenoverade flaggskeppsbutik i StockgholmPatric och Jonna på invigning av Acne Studios nyrenoverade flaggskeppsbutik i Stockgholm
Patric och Jonna på invigning av Acne Studios nyrenoverade flaggskeppsbutik i Stockgholm Foto: Ivan Nunez/Acne Studios

Beskriv din mat?

– Jag lagar vardagslyxiga rätter som inte är speciellt krångliga och som smakar jäkligt gott. Och min styrka – eller min svaghet, beroende på hur man ser det – är att laga mat för två. Varje kväll är en datenight! 

Varje kväll kan vara en dejtnight hos Patric och Jonna.Varje kväll kan vara en dejtnight hos Patric och Jonna.Varje kväll kan vara en dejtnight hos Patric och Jonna.
Varje kväll kan vara en dejtnight hos Patric och Jonna. Foto: @editorschef

Ge oss en snabb mathemlighet?

– Olika texturer är viktigt för helheten. Lägg några tunna skivor rättiska mellan brödet och skagenröran nästa gång ni lagar det, ger en fin lite pepprig smak och ett superhärlig crunch. Och kom ihåg att passion är hetaste kryddan. 

Klicka här för att komma till Editor’s Chefs blogg!