Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Få till den ultimata festivalstilen – stylisten ger sina bästa tips

Stylisten och Damernas Värld-influencern Nadia Kandil är självklar i vip:en under Way out west. Här delar hon med sig av sina bästa stiltips för att få till den ultimata festivallooken.

Hej Nadia, hur har du förberett dig för Way out west?

– Alltså det låter så töntigt, men WOW-veckan är den bästa veckan på året! Jag förbereder alltid outfits för alla event och planerar att byta om under dagen, vilket aldrig händer för att vem avbryter en konsert eller en fest för att springa och byta om? Det är så mycket som händer under helgen så man måste göra någon form av schema. Sedan stylar jag också artister som står på scen. De förberedelserna har varit mycket mer noggranna och drog igång långt innan jag började med mina egna outfits och festscheman.

Nadia Kandil på Way out west.

Beskriv din egen festivalstil med fem ord

– Bekväm, oborstad, punk-sexig, lekfull och nonchalant.

Vilka är de säkraste stilkorten när det ska festas i tre dygn?

– Var bekväm! Detta är det viktigaste – festival handlar om att ha kul, njuta av musik och bara vara. Kläderna är egentligen sekundära, även om jag spenderar sjukt mycket tid med att planera mina outfits. Converse, Dr. Martens, sköna långklänningar, jeansshorts och t-shirts är säkra kort.

Hur hanterar du hetsen kring att alla vill klä sig snyggast under festivalen?

– Jag har en ganska ambivalent inställning till det. Till syvende och sist är folk där för att njuta av musik och jag tycker mer att det är kul att klä ut sig till sitt festival-alter ego. Det bästa tipset för att undvika pressen är helt enkelt att sluta bry sig. Så länge du är bekväm och känner dig snygg eller sexig eller vad det nu är du vill känna så kan du skita i alla andra.

Läs Nadias blogg här!