Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här är uppfinningarna du alltid önskat till dina kläder

Vantar du kan använda iphonen med, skosulor som värms upp och pumps du kan byta klackarnas höjd på. Här är åtta briljanta uppfinningar för dina kläder!Skyddet för vassa stilettklackar.

Har du också trampat med klacken genom ett galler på trottoaren eller haft svårt att hålla balansen när stilettklackarna sjunker i gräsmattan? Heels Above har kommit på ett enkelt skydd du fäster på stilettklacken som gör klacken bredare och hindrar den från att sjunka genom.

Klackarna som alltid har rätt höjd

På tal om klackar, visst finns det tillfällen då vi önskat att det hade gått att kapa klacken en centimeter eller två. Day2night har gjort verklighet av idén och säljer läderskor som kommer med ett sätt av klackar, så att du enkelt kan välja höjd. 

Sport-toppen som har koll på nyckeln.

Hur många gånger har vi inte saknat en bra ficka att lägga nyckeln till hänglåset i? Nu har både North Face och Lululemon gjort sport-toppar med inbyggd ficka. 

Sulorna som värmer upp fötterna

Att kunna tina upp stelfrusna tår med varma innersulor är en dröm för kalla fötter. Thermacell har gjort verklighet av idén, vill du köpa sulorna finns de här. 

Fodret som håller ordning i väskan

Har du också en stor och härlig väska där allt tycks försvinna? Det här smarta fodralet är enkelt att stoppa ner i väskan och gör genast att du får tusentals med fack. Är du händig kan du sy en själv och annars finns de att köpa på Etsy.com.

Förkortningen till BH-bandet.

Har du gått ner i omfång men vill fortfarande kunna ha din favorit-BH? De här clipsen är enkla att fästa och gör att du får en bättre passform. 

Förlängningen till BH-bandet.

På samma sätt är förlängare av BH-banden guld värda då vi ökat i omfång. 

Vanten som gör att du kan surfa ute.

Vem drar sig inte för att plocka upp telefonen när det är iskallt ute. I-phonevantarnas fingertoppar är försedda med ledande trådar, som gör att skärmen tror att den har direktkontakt med dina fingrar. Finns bland annat att köpa här.