Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Låt ljuvliga doftljus sätta tonen i ditt hem.
Låt ljuvliga doftljus sätta tonen i ditt hem.
Låt ljuvliga doftljus sätta tonen i ditt hem.
Låt ljuvliga doftljus sätta tonen i ditt hem.

Maxa höstmyset med stämningsfulla doftljus – vi väljer 11 favoriter

Att inreda med doft är hetare än någonsin och nu vill vi gärna ha en signaturdoft för varje rum. Vi väljer de härligaste och snyggaste doftljusen just nu – med hjälp av dem adderar du ännu mer personlighet till din inredning.

1. Skogspromenad med doftljus från Byredo

Doftljus Woods från Byredo.

Ett nytillskott till Byredos doftljus-kollektion, med en jordig doft som tar dig ut på en sinnenas skogspromenad. Mörk, förtrollande och jordig med inslag av hallon, jasmin, läder och vitt cederträ. Mer info och köp här (länk till Kicks). 

2. Humörhöjande doftljus från Rituals

Doftljus The ritual of Mehr, Rituals.

Den söta apelsinen i The ritual of Mehr ska verka humörhöjande och doften av cederträ ha en energigivande effekt. Du kommer även att känna inslagen av värmande kryddor. Mer info och köp här (länk till Kicks). 

3. Harmoniskt doftljus från Voluspa

Doftljus från Voluspa.

Doftljuset från Voluspa har en uppfriskande citrusdoft som ger en harmonisk atmosfär i rummet med träiga inslag och en blommig, söt doft. Den dekorativa behållaren blir ett smakfullt inredningsinslag. Mer info och köp här (länk till Royal design). 

4. Klassiskt doftljus, Lexington

Doftljus Smoked wood från Lexington.

Smoked Wood från svenska Lexington sprider en härlig doft av cederträ, mysk och bergamott i dina rum. Tillverkat av miljövänligt sojavax. Den vackra glasburken har Lexingtons logga. Mer info och köp här (länk till Nordic Nest). 

5. Smakfullt doftljus från H&M Home

Doftljus Wild meadow, H&M Home.

Stort härligt doftljus med fräsch doft i enkel och stilren glasbehållare med lock. Mer info och köp här (länk till H&M). 

6. Värmande doftljus, Meraki

Doftljus från Meraki

Ett doftljus skapar både värme och atmosfär i ditt hem, det här från Meraki har en vacker grön nyans som illustrerar ljusets naturliga doft. Mer info och köp här (länk till Ellos).

7. Ljuvligt doftljus från Skandinavisk.

Doftljus Rosehave från Skandinavisk.

Det här doftljuset är tillverkat av svenskt rapsvax och upphällt i ett smakfullt frostfärgat glas Locket är gjort av bokträ. Doften Rosenhave är inspirerad av nordiska rosenträdgårdar, där bara de tåligaste rosensorterna blommar. Här hittar du noter av jungfruros och fläderblom, pelargon och svarta vinbärsknoppar. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

8. Lyxigt doftljus från Jo Malone

Doftljus från Jo Malone.

Jo Malone bjuder in till en blomstrande trädgårdsoas där vi anar mandarinblommor över apelsinblom och näckrosor, med varma undertoner av iris och vetiver. Ett lyxigt överflöd av intryck helt enkelt. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

9. Stämningsfullt doftljus från Robertet x H&M Home

Doftljus Rich mahogany, H&M Home.

Snart är det dags att sätta julstämningen, och den maxar du enkelt med en stämningsfullt rik doft av mahogny. Det här doftljuset från H&M Home är skapat i samarbete med parfymörer från det anrika parfymhuset Robertet. Mer info och köp här (länk till H&M).

10. Ekologiskt doftljus från Gröna Gredelina

Doftljus från Gröna Gredelina.

Gröna Gredelina är inredningsinspiratören Lina Paciellos ekologiska företag, som bland annat tillverkar doftljus av ekologiskt sojavax på plats i Stockholm. Detta sprider en ljuvlig doft av varm, nytvättad bomull. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

11. Stilrent doftljus från Mon sun

Doftljus Bright daylight från Mon sun.

Doftljuset Bright daylight från Mon sun bjuder på en härlig tillflykt från vardagsstressen med en frisk och trösterik doft av rosmarin, eukalyptus och sandelträ. Finns även som doftstickor. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS MER: Snygga handtvålar att piffa badrummet med 

LÄS MER: Höstmys med hemmaspa - vi guidar till produkterna som skapar rofylldhet och lugn