Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hon vill få kvinnor att inse att våra kroppar är perfekta som de är

Taryn Brumfitts kropp har haft de flesta former, hon har gått från att träna upp sin kropp med body building genom tre graviditeter och efterföljande mammakilon. Men det var varken vikten eller formen som fick henne att älska sin kropp villkorslöst, istället var det då hon accepterade hur den såg ut.

Taryn Brumfitt var tidigare snabb med att se bristerna i sin egen kropp, allt hon kunde se var negativt och hon kände sig ful och plufsig. Hon ogillade sin kropp så mycket att hon började träna body building i strävan efter att få den perfekta kroppen hon så hett ville ha. Ändå fick det henne inte att älska sin kropp. När Taryn efter tre graviditeter åter stod framför spegeln och bara kunde se det negativa började hon fundera på plastikkirurgi. Vändningen kom när hon insåg att hon inte skulle kunna uppfostra sin dotter i att älska sig själv, om hon själv inte kunde göra det.

Taryn postade då en före- och efterbild på sig själv. Förebilden visar henne som body builder då hon jagade "den perfekta kroppen", och efterbilden visar hennes kropp i dag, då hon har accepterat hur kroppen ser ut och att hon älskar den villkorslöst för det. Bilden fick snabbt 3 miljoner likes och många uppskattade hennes mod, men många anklagade henne också för att hylla fetma och skrev att hon var en dålig förebild för sina barn. Responsen fick Taryn att fundera och hon kände att hon ville fortsätta att sprida det viktiga budskapet genom att samla in pengar till en dokumentär.

 

"Min kropp har slitit, varig långsam, snabb, med barn, hatad, uppskattad och straffad. Den dagen jag lärde mig att villkorslöst älska den var den dagen då jag blev ostoppbar", Taryn Brumfitt.