Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Snyggaste julklapparna för en vackrare inredning – under 500 kronor.
Snyggaste julklapparna för en vackrare inredning – under 500 kronor.
Snyggaste julklapparna för en vackrare inredning – under 500 kronor.
Snyggaste julklapparna för en vackrare inredning – under 500 kronor.

Inredningsklappar för vackrare hem – alla under 500 kronor

En julklapp med snygga inredningsdetaljer kommer att förgylla mottagarens hem och påminna hen om dig varje dag. Vi väljer 13 härliga gåvor som ger hemmet ett lyft – för en rimlig peng. 

1. Stilren ljuslykta, Cooee Design

Ljuslykta, Cooee Design.

Ljuslykta med innovativ design av formgivaren Hans-Christian Bauer för Cooee Design. Tillverkad av marmor och mässingbelagt rostfritt stål. Så enkelt, så snyggt! Mer info och köp här (länk till Royal Design). 

2. Vas från H&M Home

Vas i stengods, H&M Home.

Stor ringformad vas i keramik för blommor, kvistar och annat fint. Runda former och naturnära färger skapar en mjuk och inbjudande stämning, och den här vasen gör sig lika bra utan innehåll som med.  Mer info och köp här (länk till H&M). 

3. Stämningsfull ljusstake, Ellos Home

Ljusstake, Ellos Home.

Vacker ljusstake av metall med armar som kan svängas steglöst. Maxar myset i vilket rum du än ställer den. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

4. Doftpinnar från Skandinavisk

Diffuser/Doftpinnar Rosehave från Skandinavisk.

Att inreda med doft är hetare än någonsin, och med dessa doftpinnar från Skandinavisk skapar du en ljuv känsla av rosenträdgård i ditt hem. Doften är en blandning av albarosor, fläderblom, svartvinbärsknoppar och liljekonvalj. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

5. Glasskulptur från Hay

Glasskulptur Knot från Hay.

Glasskulpturen Knot från Hay blir ett unikt inlag i din inredning, antingen du väljer att använda den som ett praktiskt och snyggt bokstöd eller att placera den ovanpå servetterna så att de inte blåser bort vid utemiddagen. Mer info och köp här (länk till Nordic Nest). 

6. Personlig mugg med initial

Mugg i stengods, Indiska.

Ge bort en personlig gåva i form av en kopp med mottagarens initial. Gjord i stengods med guldiga bokstäver. Mer info och köp här (länk till Indiska). 

7. Mysig kudde från Indiska

Kudde med tofsar från Indiska.

Trendig kudde i bomull med diamantformat, fluffigt mönster och mysiga tofsar. Den här typen av supermjuka och texturrika material är superhett i inredningsbilden just nu. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Indiska).

8. Vacker skulptur i stengods

Skulptur i stengods, H&M Home.

Gränsen mellan konst och inredning suddas ut allt mer, samtidigt som keramik trendar stort. Den här maffiga skulpturen i stengods från H&M Home sätter tonen i rummet. Mer info och köp här (länk till H&M). 

9. Ljuvligt doftljus från Voluspa

Doftljus från Voluspa.

Hjälp till att sprida skön stämning genom att ge bort ett vackert och väldoftande doftljus. Det här ljuset från Voluspa har marina noter med havssalt, kokosnöt, frangipani, apelsinblomma, strandblomma, gardenia och geranium. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

LÄS MER: Maxa myset med stämningsfulla doftljus – vi väljer 11 favoriter 

10. Snygg servetthållare från Sagaform

Servetthållare, Sagaform.

Elegant servetthållaren i stengods, ek och rostfritt stål. Ekkulan i mitten av servetthållaren fungerar som en tyngd som håller servetterna på plats. Mer info och köp här (länk till Royal Design).

11. Skön pläd från Jotex

Pläd från Jotex.

Ge bort en mjuk och värmande present i jul! Härlig pläd i med långa mjuka fransar. Pläden har ett abstrakt mönster i harmonierande färger. Mer info och köp här (länk till Jotex). 

LÄS MER: Säsongens mysigaste plädar och filtar – här är våra stilrena favoriter 

12. Fruktskål från Serax

Fruktskål från Serax/Arket.

Skäm bort någon med snygg och stilren design i form av den här fruktskålen, designad av Antonino Sciortino för Serax. Mer info och köp här (länk till Arket). 

13. Karaff från Orrefors

Karaff Share, Orrefors.

Den här karaffen från Orrefors passar i alla hem, tack vare sin modernt klassiska design. En given klappsuccé! Mer info och köp här (länk till Nordic Nest). 

LÄS MER: 12 perfekta julklappar på chefredaktör Jonna Berghs önskelista