Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Carolina Gynning berättar för Damernas Värld om saker hon älskar lite extra.Carolina Gynning berättar för Damernas Värld om saker hon älskar lite extra.Carolina Gynning berättar för Damernas Värld om saker hon älskar lite extra.
Carolina Gynning berättar för Damernas Värld om saker hon älskar lite extra. Foto: MAGNUS RAGNVID

Carolina Gynning: ”Jag vill se äldre kvinnor på Youtube”

Konstnären och sociala medier-profilen Carolina Gynning om vad hon tycker gör livet extra härligt att leva

Konstnärsyrket

– Att jag får syssla med min hobby och det som jag älskar är det bästa med att jobba som konstnär. För mig är det aldrig tråkigt att gå till jobbet och jag tackar universum varje dag för att jag får möjligheten att göra det jag gör.

Det vägvisande altaret

– Jag har ett altare med buddhor, stenar och änglar hemma. Ibland kan jag gå till altaret och be om råd, haha! Ofta ber jag om ett tecken på vilken väg jag ska ta i livet eller vilket beslut jag ska fatta.

Att shoppa

– Jag är en väldigt slösaktig person. Just nu lägger jag mycket pengar på blommor till trädgården, inredning och kläder till mig och barnen. Jag shoppar mycket av allt och gillar att spendera pengar, tyvärr, haha!

Konstinspirationen

– Man kan säga att jag har två olika konststilar – jag målar både ansikten, som jag blivit känd för, och naturmålningar. Jag hittar mest inspiration till ansiktena på Ibiza, med alla färger och kvinnorna i stora kjolar och hattar. När jag kommer hem efter semestern blir målningarna så där galna. Naturmålningarna är inspirerade av Sveriges karga skogar och handlar om att gå in i sig själv på ett annat sätt.

LÄS OCKSÅ: Petra Marklund: ”Lady Gaga kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta”

Carolina har två olika konststilar.Carolina har två olika konststilar.Carolina har två olika konststilar.
Carolina har två olika konststilar. Foto: MAGNUS RAGNVID

Att välja en egen klädstil

– Det är så himla tråkigt med tjejer som klär sig precis som alla andra. Försök att hitta din egen stil, det inspirerar mig. Våga sätta på dig den där alldeles för stora hatten, eller en magtröja trots att du är lite rund om magen. Var wild and crazy!

Gynning & Berg-podden

– Jag och Carina Berg var till en början osäkra på om någon ens skulle vara intresserad av att lyssna på vår podd, men det visade sig vara hur många som helst. Roligast är att vi får göra den tillsammans, och djupdyka i våra liv på ett sätt som man vanligtvis inte gör.

Jag skulle vilja se fler äldre på Youtube och försöker vara en förebild för det

Favoritrestaurangen

– Jag älskar restaurangen Daphne’s i Stockholm och deras baconlindade dadlar.

Träningen

– Jag tycker väldigt mycket om att träna. Jag går långa promenader med hunden, styrketränar på gymmet och springer. Det är så jag återhämtar mig.

Youtube

– Just nu tycker jag att det är roligt att göra Youtubevideor, det känns så inne, haha! Jag skulle vilja se fler äldre på Youtube och försöker vara en förebild för det. Jag har insett att jag gör ännu roligare grejer när jag filmar dem. Jag kan få för mig att bygga en hönsbur i trädgården eller laga en ny maträtt som jag annars aldrig skulle göra. Det är väldigt positivt.

LÄS OCKSÅ: Alicia Vikander: ”Jag har lärt mig att värdesätta nya saker i livet”

”Jag har insett att jag gör ännu roligare grejer när jag filmar dem.””Jag har insett att jag gör ännu roligare grejer när jag filmar dem.””Jag har insett att jag gör ännu roligare grejer när jag filmar dem.”
”Jag har insett att jag gör ännu roligare grejer när jag filmar dem.” Foto: MAGNUS RAGNVID

Oversizeskjortan i flanell

– Favoritplagget just nu är en stor flanellskjorta i herrmodell som jag köpte på en jaktaffär för 299 kronor. Den är skön, sexig och snygg på samma gång. Jag kan bära den till tights och ett par coola cowboyboots, eller knyta den i midjan till jeans.

De bästa skönhetsprodukterna

– Jag älskar Image Skincare och deras Vital C hydrating enzyme masque – en återfuktande mask att lämna kvar i ansiktet. Favoritdoften är Coco Mademoiselle från Chanel, och så älskar jag Mineralize skinfinish soft and gentle från Mac, ett puder jag lägger på kinderna eller ögonlocken för lite extra glow.

Vital C hydrating enzyme masque – en favorit hos Carolina.Vital C hydrating enzyme masque – en favorit hos Carolina.Vital C hydrating enzyme masque – en favorit hos Carolina.
Vital C hydrating enzyme masque – en favorit hos Carolina. Foto: fruugo.se

Relationen till följarna

– Jag önskar att jag hade en ännu närmare relation till mina följare, men jag har så mycket att göra med mitt bolag så det finns ingen tid över. Men nästa år är planen att jag och Carina ska försöka göra fler livepoddar och förhoppningsvis ge tillbaka lite till våra följare.

Jag känner mig som vackrast och starkast på Ibiza.

Ibiza

– Jag känner mig som vackrast och starkast på Ibiza. Det bästa som finns är att gå hem efter en lång dag på stranden, med kokosdoftande, solbränd hy och håret rufsigt av saltvatten, för att sedan smeta på sig lite läppglans och gå och sätta sig på torget. Då känner jag mig så jäkla snygg och fräsch!

LÄS OCKSÅ: Skådespelaren Maria Lundqvist: ”Stil för mig är hur man för sig som människa”

”Jag älskar att klä mig i boho-plagg som hattar, västar och utsvängda jeans””Jag älskar att klä mig i boho-plagg som hattar, västar och utsvängda jeans””Jag älskar att klä mig i boho-plagg som hattar, västar och utsvängda jeans”
”Jag älskar att klä mig i boho-plagg som hattar, västar och utsvängda jeans” Foto: MAGNUS RAGNVID

Livsstilsförändringen

– Många tror nog fortfarande att det bästa jag vet är något häftigt party på Ibiza, men jag är helst där osminkad på en hippiestrand, naken. I dag är den glammiga sidan av Carolina nästan helt borta. Nu umgås jag helst med mina barn och min familj.

Några av mina stilikoner är Jane Birkin och Anita Pallenberg

Boho-stilen

– Jag älskar att klä mig i boho-plagg som hattar, västar och utsvängda jeans. Några av mina stilikoner är Jane Birkin och Anita Pallenberg, men det finns många coola rock’n’roll-kvinnor där ute.

Gårdsdrömmarna

– Jag skulle vilja ha två gårdar med djur och allt, en i Sverige och en på Ibiza. Men det kräver både pengar och engagemang, så det kommer nog inte att ske än på några år. Att sköta en gård är ju ett heltidsjobb.