Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

"Jag skyddar min Chanel-samling med mitt liv" – möt vår nya modebloggare Tilda Bjärsmyr

I dag har vi den stora glädjen att presentera en ny bloggare på Damernas Värld! Det är den inspirerande modebloggaren Tilda Bjärsmyr som flyttar in på Damernas.se. Med sig tar hon sin blogg som sprudlar av färger, mode, dottern Charlize och läckra outfits.

 Hej Tilda och varmt välkommen till Damernas! Jag börjar med att fråga hur du skulle beskriva din blogg för de som aldrig tittat in till den förut?

– Tack snälla, det känns väldigt roligt att börja blogga här! Min blogg är en livsstilsblogg med inriktning på det jag älskar, mode. Sedan är det även en del familj, tips, fina bilder och läsning. Jag uppdaterar varje dag och jag tar med mig bloggen precis överallt!

Hur kom det sig att du började blogga?

– Jag började när vi flyttade till Grekland 2009. Då var det för att vår familj och våra vänner skulle kunna följa oss och läsa. Från början tänkte jag göra det till en låst, privat blogg, men så såg jag att den snabbt ökade i läsarantal och då behöll jag den som en öppen blogg.

Det är vi verkligen glada för i dag! Din tvillingsyster Joanna bloggar också, vem av er var först?

– Jag började blogga först och Joanna började blogga två år senare. Jag var på och sa att du måste börja, det är så roligt! Men det har aldrig någonsin varit någon konkurrens mellan oss. Vi stöttar varandra i precis allt!

Vad är det bästa med att blogga om mode?

– Åh, det bästa måste vara att jag får jobba med det jag brinner för och älskar ända ut i tåspetsarna. Att kunna visa det på bloggen i form av outfits, som mina läsare gillar är extra kul. Det finns inget som får mig att gå igång så som exempelvis en ny tröja, en välskräddad klänning eller ett par välgjorda skor. Det är något speciellt med det. Inte nog med att jag lever med det i tankarna hela dagarna, jag drömmer om det också!

Vilken är den vanligaste förutfattade meningen du möter som modebloggare?

– Idag? Ingen! För ett par år sedan? Massor! Tiderna förändras och till det positiva, hurra!

Dina läsare är vana vid att få se kläderna i din helt fantastiska garderob. Vad värdesätter du mest i den?

– Perfekta basplagg är a och o. Jag lägger gärna extra pengar på det då det är plagg jag använder mycket. Jag älskar cashmeretröjor i naturfärger och tycker att det är fint att ha även på sommaren. Till vardags stylar jag gärna tröjan med bootcutjeans, på festen med en paljettkjol och till middagen med kostymbyxor.

Vilket är ditt bästa stylingtips?

– Krångla inte till det och bär bara det du själv trivs i, det är oftast då det blir som snyggast!

Vad är den vanligaste frågan du får från dina läsare?

– Det är Hur ska jag klä mig i sommar? och Vad ska jag satsa på? Då brukar jag tipsa om något så enkelt som ett par snygga jeansshorts i den finaste blå färgen, en vit v-ringad t-shirt, ett par beiga boots på fötterna och en svart bikerjacka. Den looken funkar alltid och är lika snygg år efter år.

Hur klär du dig då till sommarens fester?

– Då tar jag på mig en skir mönstrad klänning eller en tunika med ett bälte i midjan och ett par remklackar på fötterna. Om det blir lite kallt så tar jag på mig min beiga, naturfärgade cashmirtröja som fått hänga över axlarna under kvällen!

FEM SNABBA FRÅGOR:

Vilken är den finaste kommentaren du fått? Att jag är en bra mamma och att jag är så duktig på det jag gör!

Vilket numer i mobilen värdesätter du mest? Syrrans, utan tvekan! Henne kan jag ringa i alla väder, i ur och skur! Om det är något jobbigt som tynger axlarna, om jag dealar med ett svårt beslut eller bara något så enkelt som vad jag ska ta på mig till en plåtning! Vi ringer varandra minst två gånger per dag!

Vilket plagg skulle du rädda först vid brand? Utan tvekan min bröllopsklänning, det är så mycket minnen som finns i den klänningen. Min lilla samling från Chanel skulle såklart också få följa med. De väskorna skyddar jag med mitt liv!

Vilket är det dyraste plagg du äger? Åh, svårt! Men det måste bli min bröllopsklänning och mina två bikerjackor från Helmut Lang och Theory.

Vilken makeup finns alltid i din väska? Ett fuktgivande läppglans, ett rouge som i sommar gärna får gå i en rosa ton och ett transparent puder från Make up store!

Just nu är Tilda och familjen på Mallis för en härlig semester, vill du se mer av hur de har det hittar du bloggen här: http://tilda.damernasvarld.se/

Foto: Charlotte Håkansson, Kristin Wiktorsson Michelle Äärlaht.