Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennie Hammar bloggar på damernasvarld.se och gör podden Keeping up med Jennie & Malin.Jennie Hammar bloggar på damernasvarld.se och gör podden Keeping up med Jennie & Malin.Jennie Hammar bloggar på damernasvarld.se och gör podden Keeping up med Jennie & Malin.
Jennie Hammar bloggar på damernasvarld.se och gör podden Keeping up med Jennie & Malin. Foto: Jennie Hammar

Jennie Hammar: ”12 saker jag älskar”

Vänner, auktionsfynd och sommarloven i Sverige – poddaren och Damernas Världs Los Angeles-baserade bloggare Jennie Hammar berättar om sakerna som gör henne lite extra lycklig. 

Stilförebilden
– Jag älskar skådespelaren Diane Keatons stil. Jag skulle vilja klä mig som henne. Just nu kanske jag är lite för ung, men i alla fall när jag blir äldre. Jag gillar kavajer, hattar och glasögon, en lite mer maskulin stil tycker jag är snyggt. 

Att resa
– Att resa och uppleva nya platser inspirerar mig mycket. Att packa in sig i bilen och åka på en roadtrip, det är fantastiskt. Jag tillbringar alldeles för mycket tid med att leta efter nya hotell och resmål, men det är ju så roligt. 

Graviditeten
– Jag har nog alltid velat ha tre barn. Det kände jag redan när jag fick mitt andra. Men så har jag också dragit mig för att bli gravid, det är ju ganska jobbigt helt ärligt. Jag ser i vilket fall väldigt mycket fram emot att få ett till barn, det känns spännande. Det kommer att bli kul med tre, men också kaos tror jag.  

LÄS OCKSÅ: Jennie Hammar om sina bästa skönhetsprodukter 

Matbaren
– Om jag och min man verkligen vill unna oss när vi är i Sverige går vi till Matbaren i Stockholm. Det var också där som vi åt samma kväll som han friade till mig, eftersom han visste att jag gillar det stället. 

Senaste favoritlåten
– Bara för att min dotter tycker om Taylor Swift lyssnar jag mycket på henne just nu, haha. Men den senaste låten jag spelade var Elegy med Leif Vollebekk, den gillar jag väldigt mycket. 

Här hittar du Jennies härliga, soliga blogg på damernasvarld.se 

Necessärfavoriterna
– Paula’s Choice har en tioprocentig Azelaic acid booster, en multifunktionell gel-creme som är fantastisk. Den exfolierar, är lugnande och väldigt bra för känslig hy. Sedan älskar jag Westman Atelier och deras stift. De har både en foundation, ett rouge och en highlighter som jag använder ofta. Nu när jag är gravid använder jag även en kroppsolja från Osea, vilket är ett märke härifrån Malibu som gör produkter av tång. 

Auktionsfynden
– Jag lägger väldigt mycket tid på att fynda på olika online-auktioner. Jag älskar Bukowskis, Stockholms Auktionsverk och Tradera. Detta är också något som jag gärna gör när jag vaknar på natten och inte kan somna om. Det har förekommit en hel del dumma köp kan jag säga. 

Att rida
– Min dotter har blivit helt besatt av hästar, jag vet inte riktigt var det kommer ifrån men det har hon i alla fall. Därför har vi nu börjat rida på en ranch i närheten av där vi bor här i Los Angeles. Att vara ute och rida i bergen med kompisar är helt fantastiskt.  

Sommarloven i Sverige
– Jag är som lyckligast när vi har sommarlov och är i stugan i Sverige. När alla är lediga och det inte finns någon stress. Då har vi det som roligast och det finns alltid saker att hitta på. Det är underbart. 

Podden
– Jag och Malin har det väldigt kul ihop när vi spelar in vår podcast Keeping up med Jennie & Malin. Vi pratar om sådant som vi är intresserade av och om livet. Vi är ju kompisar så jag tror innehållet speglar våra vardagliga samtal ganska bra. 

LÄS OCKSÅ: Möt Damernas Världs nya bloggare Aboutaby 

Cecilie Bahnsen
– Jag älskar den danska designern Cecilie Bahnsen. Hon gör fantastiska voluminösa klänningar vilka passar mig, jag tycker inte om när det är för tajt. 

Tjejkompisarna
– Tjejkompisar är allt i livet på något sätt. Man har en relation, barn och allt det där, men tjejkompisarna är också viktiga. Att man alltid stöttar varandra, ventilerar och delar allt. Det är otroligt fint. Jag och min kompis Johanna har varit bästisar i väldigt många år nu och har gjort allt tillsammans. Vi har fått barn samtidigt och gått igenom separationer.