Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Emily Dahl

Välkommen Markiz Tainton, Damernas Världs nya bloggare!

Mode och skönhet blandat med ruskigt goda recept, samt en stor dos av glädje och skratt är vad Damernas Världs nya influencer Markiz Tainton kommer att bjuda på i sin blogg. Lär känna henne lite bättre här!

Välkommen Markiz! Vi är så glada att du börjar blogga hos oss på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Äntligen! Det känns superroligt och helt rätt i både tid och liv. Damernas Värld känns som en perfekt match för mig eftersom jag har ett stort intresse för både mode och skönhet. Det ska bli kul att ta med mina trogna följare på en ny resa, och samtidigt möta nya läsare.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag älskar mat, familj, mode och skratt, och känns igen från program som Sveriges Mästerkock och Nyhetsmorgon. Något många inte vet om mig är att jag är sjukt rolig. Jag är ofta den som får människor i min omgivning att skratta – och så är jag en jävel på att twerka! Jag recenserar restauranger för P4 Stockholm och varje onsdag lagar jag mat tillsammans med mina följare i en cook along-livesändning. Tidigare bloggade jag för mama, där delade jag med mig av min och min man Kevins resa till barn Genom IVF. Tillsammans fick vi vår lilla prinsessa Liora och nu väntar vi vårt tredje barn.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Jag kommer att bjuda på en hel dos av vardagsinspiration, vare sig det gäller mat, livsstil mode eller skönhet.

Foto: Maria Östlin

Du har ett stort intresse för matlagning. Vilket recept lagar du för att pigga upp en grå november-dag?

– När hösten och kylan smyger sig på lagar jag gärna härliga grytor med mycket grönsaker, kryddor och örter, till det serverar jag nybakat bröd. För att ge vardagen och maten lite färg serverar jag alltid på stora färgglada fat och skålar.

Vilket är ditt bästa stiltips just nu?

– Matcha naturen och alla dess härliga färger. Vinrött, senapsgult och mossgrönt är tonerna jag lever för just nu. Stickade, stora tröjor att mysa in sig i och såklart favoritplagget skinnbyxan.

Till sist, drömplagget just nu?

– Mitt drömplagg just nu är en svart ribbstickad poloklänning från Lindex (reklamlänk).

Läs Markiz blogg här!