Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

"Jag vill vara en Grynet 2.0"

Inspirerande, intressanta och innovativa. Ibland till och med lite lagom irriterande.  Damernas värld har valt ut fem starka, sköna och smarta kvinnor som gjort intryck på oss under året som gått. Damernas värld har utsett årets kvinnor. 

Däribland årets veteran (som du ser på bilden här bredvid).
Ser du vem bilden föreställer och som sagt:
"Jag vill vara en Grynet 2.0"

Foto: Andreas Lundberg/Agent Everts

Hon är hyllad, hajpad och rentutav hatad. Isabella Löwengrip, känd som Blondinbella, sticker ut och utmanar i Landet Lagom.  

Vid nyss fyllda 20 är hon en veteran och ett fenomen på bloggvärldens topp. Resan dit började från ett deppigt bottenläge när Isabella Löwengrip började blogga som ledsen 14-åring. Hon ville ta revansch på sina mobbare.
Numera är självförtroendet starkt som stål, härdat av motgång.
- Jag klarade av att stå upp för mig själv. Nu vill jag inspirera andra unga tjejer att inte ta någon skit. Jag vill vara en Grynet 2.0, säger hon.

I dag driver hon fem aktiebolag och har en egen sekreterare för att hålla ordning på
ruljansen. Isabella Löwengrip kuskar också runt i Sverige för att hålla föreläsningar på högskolor och gymnasier om entreprenörskap och självkänsla. Dessutom pendlar hon till Schweiz för att gå en MBA-utbildning som hon handplockats till. Och så bloggar hon flitigt förstås.

Isabella Löwengrip
Ålder: 20 år.
Gjort 2010: Utkommit med boken Egoboost - en överlevnadsguide för unga tjejer. Utsetts till en av Sveriges mäktigaste medie­människor genom sin blogg blondinbella.se, som har 300 000 unika besökare i veckan. 

LÄS MER OM ISABELLA LÖWENGRIP OCH RESTEN AV ÅRETS KVINNOR I NYA NUMRET AV DAMERNAS VÄRLD