Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jill Johnsson oväntade hyllning till mannens ex: "Den absolut finaste och bästa vänskapen jag har haft"

I kvällens "Så mycket bättre" visade Jill Johnsson hur relationer kan förändras. När hon tolkade Danny Saucedos låt "Dör för dig" var det en hyllning till hennes mans ex.

När det var Jill Johnsons tur att tolka en av Dannys låtar berättade hon att låten var tillägnad en person som hon först inte kom överens med, men som blev till en unik vänskap:

– Den här låten fick mig att börja tänka på vem jag bryr mig om. Den här låten är en hyllning till min mans ex som han har barn med.

– När jag träffade min man så var deras gemensamma dotter sex år och jag var 23 och skitnaiv och störtförälskade i mannen i mitt liv och skulle bara in i den familjen. Det var en väldigt tuff start för oss kvinnor.

I tio år hade det enligt Jill varit ”en härva” där hon och hennes mans ex inte kom överens. Till en dag 2006 när telefonen ringde.

– Hon ringer till min man och säger att hon tycker att han ska stanna hemma med barnen så att jag efter att ha ammat och fött barn ska få komma tillbaks till livet. Och då förstod jag att jag hade en syster. Och sen började våran långa väg tillbaks till den absolut finaste och den absolut bästa vänskapen jag har haft.

Se Jill Johnssons version av "Dör för dig" här:

https://youtu.be/GherUtrdexg?width=560&height=315&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen