Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jill Johnssons första låt på svenska sedan 90-talet – hör flirtiga tolkningen

När Jill Johnsson klingade i glaset i "Så mycket bättre" var det nog få som trodde att hon skulle sjunga på svenska. Hör hennes sensuella och jazziga tolkning av Lisa Ekdahls låt "Benen i kors".

Jill Johnsson som sedan slutet på 90-talet enbart har sjungit på engelska chockade de andra artisterna genom att välja att framföra Lisa Ekdahls låt på svenska. Innan uppträdandet berättade Jill om sin oerhörda beundran för Lisa:

– Du har verkligen berört mig nu, djupt. Jag tycker inte att jag är en person som sitter och gråter vid en lunch eller när jag hör musik så här.

Lisa berättade att hon under sina år som artist själv valt om hon velat svara på pressens frågor, och att hon vägrat gräva ner sig när andra har kritiserat henne. Orden om Lisas integritet rörde Jill till tårar, något som Jill trodde hade och göra med att hon själv inte vågat gå sin egen väg på samma starka sätt.

– Kanske är det din frihet som du har haft sedan du började, som jag känner att jag inte har haft. Det skiljer typ två år mellan oss men det känns som om har levt ett mycket längre liv än mig. Jag ser upp till henne jättemycket, säger Jill i programmet.

Artisterna i Så mycket bättre uppskattade verkligen att Jill valde att sjunga på svenska.

– Å vad fint, å vad fint, å vad fint, sa Lisa Ekdahl.

– Kul att få höra dig på svenska, sa Danny Saucedo.

– Det är stående ovationer, sa Magnus Carlson.

Se Jill Johnssons version av "Benen i kors" här:

https://youtu.be/oeef15ya9z0?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen