Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Jonna Berghs önskelistaJonna Berghs önskelistaJonna Berghs önskelista
Jonna Berghs önskelista

12 perfekta julklappar på chefredaktör Jonna Berghs önskelista

”Mina julklappar rör sig kring hemmets heligaste rum”, säger Jonna Bergh och listar sina tolv drömjulklappar – att ge och att få.

– Sovrummet är extra viktigt för mig under vintern, inte minst under julen då för mig är en återhämtningens tid. Julen tillhör familjen och det är inte många dagar under julledigheten som jag inte tar mig en lur mitt på dagen. Och jag drar mig gärna tillbaka med en bra bok eller en spännande serie.”

Ett stilsäkert hemma-set från Cdlp

– Det här är julklappen jag ger min pojkvän – ett snyggt set i härligt material som blir perfekt att hemmamysa i, fast välklätt. Och ja, jag lånar det ibland! Mer info om jackan och köp här (länk till Cdlp). Mer info om byxorna och köp här (länk till Cdlp).

Ett tungt täcke från Cura

– Jag minns min bardom och de tunga täcken jag sov under hos mina äldre släktingar, ofta gjorda av tagel. Jag sov så gott på den tiden, och jag skulle vilja testa ett tyngdtäcke. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

En sensuell vas från Anissa Kemiche

– Anissa Kemiches vaser är ju hela modvärldens älsklingar, och det är inte svårt att förstå varför. De är vackra, sensuella och verkligen en snackis. Jag skulle bli mycket glad för en sådan vas. Mer info och köp här (länk till Matches Fashion).

Den bästa fottérocken från Tekla

Tekla gör de bästa frottérockarna enligt mig, jag har gett en till både min kille och min son. Denna jul blir det ytterligare någon lycklig som inser att badlakan är fullkomligt onödiga så länge de äger en sådan här goding. Mer info och köp här (länk till Matchesfashion).

En dekorativ matta från Layered

– Jag önskar mig en vacker matta till mitt vardagsrum, och den bör innehålla varma färger. Jag ser fram mot att se hur den förändrar rummet. Mer info och köp här (länk till Layered).

Fantastisk konst från Elin Krönström

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

– Damernas Världs samarbete med konstnären Elin Krönström innehåller åtta tavlor (se alla här) och jag tycker om dem alla. Just den här tycker jag passar fint i vårt sovrum, och tavlorna är otroliga julklappar att ge bort. Det finns en för alla smaker! Mer info och köp här (länk till Noa Gallery).

LÄS MER: Intervju med Elin Krönström om konstverken inspirerade av Damernas Värld 

En mångfacetterad klänning från Intimissimi

– Slipklänningen från Intimissimi är så användbar. För det första så känner jag mig så hemmasnygg i den, men för det andra är det faktiskt en festklänning – som den är eller under en kavaj. Jag älskar min så mycket att jag ger en likadan i julklapp till min bästis. Mer info och köp här (länk till Intimissimi).

En sexig sandalett

– Jag använder mina snygga sandaletter inomhus på vintern. Och skulle jag se de här stå nedanför sängen när jag vaknade så skulle jag bli glad. Nu när vi befinner oss hemma under stor del av tiden är det viktigt att inte tappa stilen. Mer info och köp här (länk till Atp Atelier).

En underbar rumsdoft från Jo Malone

– Jag gillar verkligen Jo Malones rumsdofter. De är sofistikerade men inte för blida. Fick en i julklapp förra året, och de varar i ett år – så nu är det dags att önska sig en ny. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

En designklassiker från Flos

– Lampan Snoopy lyckas kombinera elegant med kul! Den har stått på min önskelista i åratal. Är det här julen då den ligger i ett paket? Mer info och köp här (länk till Nordiska galleriet).

Vacker och praktisk smyckesförvaring från Svenskt Tenn

– Jag tycker om att förvara mina smycken på ett bra sätt både hemma och när jag reser. Det här fina läderarrangemanget kan jag lätt ta med mig på resan men även använda till vardags. Mer info och köp här (länk till Svenskt Tenn).

Otroligt sköna sängkläder från Magniberg

– Magniberg gör otroligt sköna sängkläder, och även fina små möbler, och jag vill ha ett härligt set från dem i julklapp. Mitt sovrum kan bli piggare med glassfärger! Mer info och köp här (länk till Magniberg).

LÄS MER: Moderedaktören: ”Julens plånboksvänliga klappar – allt under 500 kronor”

LÄS MER: 9 fantastiska adventsstjärnor som sprider mysig stämning

LÄS MER: 16 snygga logomössor som lyfter din stil i vinter