Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Läs Victoria Beckhams brev till sitt 18-åriga jag: "Jag vet att du kämpar"

För 20 år sedan slog Victoria Beckham igenom som "Posh Spice" i popgruppen Spice Girls, sedan dess har hon tagit klivet från musikbranschen till modeindustrin – och skördat stora framgångar som designer. I nya numret av Vogue ser Victoria tillbaka på sitt liv i brevet "Vad jag önskar att jag vetat" som hon har skrivit till sitt 18-åriga jag. Så inspirerande!

Det är i oktobernumret av brittiska Vogue som Victoria Beckham, i dag 42, skriver ett öppet brev till sig själv – ett brev som är både inspirerande och vackert.

https://www.instagram.com/p/BJ2YLHLAAg0/

 

"Jag vet att du kämpar just nu. Du är inte den sötaste, den smalaste eller den bästa dansaren på Laine Theatre Arts College. Du har aldrig riktigt passat in, även om du delar ett studentboende med riktigt trevliga tjejer på Surret school. Du har jobbig akne. Du tror att rektorn har ställt dig längst bak i skolans avslutningsshow (i fruktansvärt förnedrande lila Lycra-trikåer) för att du är för tjock för att stå längst fram. (Detta är osäkert om detta stämmer eller inte.)"

https://www.instagram.com/p/BEUSX9MFiGj/

 

"Lär dig mer om fotboll, framförallt offside-regeln. Och ja, kärlek vid första ögonkastet existerar. Du kommer att uppleva det i Manchester Uniteds spelarlounge – men du är lite full, så de exakta detaljerna är något dimmiga.

När de andra fotbollsspelarna står vid baren och dricker med sina kompisar så kommer du att se David som står lite vid sidan av tillsammans med sin familj (han är inte ens känd vid det här laget – det är du som är stjärnan). Och han har ett så fint leende. Även du står nära din familj och du kommer att tänka att ni känns lika. Han kommer att fråga om ditt nummer. (Han har fortfarande kvar sin London till Manchester-biljett som du skrev ner det på)."

https://www.instagram.com/p/BHbmdcuhipH/

 

"Du kommer att ha väldigt roligt med dina kläder: catsuits i pvc, chokers med helt absurda budskap och konstigt spikrakt blont hår. Det slår dig aldrig att du framstår som löjlig. Du kommer att dyka upp på galor sminkad som en dragqueen. Men jag ser tillbaka på dig och ler. Det skapar ett intresse i ditt liv att gå från en ytterlighet till en annan. Jag älskar det faktum att du känner dig fri att uttrycka dig."

https://www.instagram.com/p/4ttX6dTWXQ/

 

"Mode kommer få en ökad betydelse i ditt liv, men försök att inte kvävas av det. När du mognar kommer du att lära dig att byta klackarna mot Stan Smith-sneakers, korta klänningar mot vita skjortor. Och du kommer aldrig att vara en av dem som bara rullar ur sängen på morgonen."

– Victoria Beckham för Vogue.