Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lyssna på Jill Johnsons riviga cover av ”Dö” (den är så otroligt cool!)

Lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” är också det fjärde i ordningen. Den här gången är det dags för artisterna att tolka Josefine ”Little Jinder” Jinder. När det var dags för countrydrottningen Jill Johnson att ställa sig på scenen var det med låten ”Dö” eller ”Die” som Jill hade döpt den till. Vi säger bara WOW!

I början av programmet blev Josefine bjuden på födelsedagsfrukost och fick dessutom bevittna en mänsklig pyramig med de andra ”Så mycket bättre”-deltagarna i.

Men främst var det musiken som stod i fokus i Josefine ”Little Jinder” Jinders avsnitt. Countrydrottningen Jill Johnson berättade att hon inte visste så mycket om Josefine sedan tidigare mer än att hon var ett namn i branschen, därför tyckte hon också det var extra roligt att  vara med och upptäcka Josefines texter.

– Jag har aldrig lyssnat på din musik. Jag erkänner också att ditt sound är någonting som går till mitt huvud där jag kan absolut ta in medan organisk musik och mer stränginstrument och mer country går till mitt hjärta direkt, men därför är jag så otroligt glad för att jag får vara med om det här därför att jag får upptäcka jättefina texter genom att tänka igenom en kostym jag inte är van vid, berättar Jill i programmet.

Sedan ger hon Josefine ledtrådar till vilken sång som hon har valt. Och när Josefine inser vilken det är så får hon en smärre chock – och samt gåshud på armarna.

– Åh herregud, kolla här... jag trodde ingen skulle göra den. Och jag var svinrädd att Freddie skulle göra den, säger Josefine i programmet.

Jill Johnsons version får Little Jinder att gapa

Därefter går Jill upp på scenen och framför sin version av ”Dö” och kolla bara glädjen i Josefines ansikte.

– Det var det coolaste jag varit med om, jag är helt chockad, fortsätter hon.

Här under kan du se Jills riviga cover av ”Dö”?