Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Martina Bonnier tar över som chefredaktör på Damernas värld

Den 1 februari 2011 tar Martina Bonnier över som chefredaktör för Damernas värld och DV Mode. Hon har tidigare varit tidningens modechef i närmare tio år.
Martina Bonnier tar över närmast från Linda Grahn, publisher för Inredning och Mode på Bonnier Tidskrifter, som under hösten har varit tf chefredaktör.

Hur känns det att ta över som chefredaktör?- Det är spännande och enormt roligt. Det är en stor utmaning, samtidigt har jag ju vuxit upp med tidningen och jobbat med den så pass länge. 

Du har varit modechef i närmare tio år på Damernas värld, hur kommer det att märkas i den "nya" Damernas värld?- Jag kommer fortsätta att vara modechef, vilket ger mig möjlighet att få större överblick.  

Vad har du för planer med Damernas värld?- Jag har massor av spännande planer. Vi har så mycket planer att vi inte riktigt vet var vi ska börja. Hela redaktionen är full av idéer som vi ska försöka verkställa.  

Vad blir den största utmaningen för dig i och med din nya tjänst?- Att varsamt ta hand om den anrika historia som Damernas värld har, och samtidigt blicka framåt. 

Vad ser du mest fram emot i och med din nya roll?- Att vi på DV-redaktionen ska bli ett tajt team som jobbar och har roligt tillsammans.