Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TT

Meghan Markle och prins Harry har fått barn – se första bilderna här

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, och prins Harry blev den 6 maj 2019 föräldrar till en liten pojke. Här är allt du vill veta!

Efter veckor av spekulationer kring det kungliga barnets nedkomst gick det brittiska kungahuset ut med nyheten att en pojke har välkomnats till familjen och att Hertiginnan av Sussex, 

Meghan Marke, och prins Harry har blivit föräldrar, den 6 maj 2019. "Hertiginnan och barnet mår båda bra och paret tackar för stödet från allmänheten under denna speciella tid i livet", skrev kungahuset på Instagram.

Pojken har ännu inte fått ett namn bekräftat, men enligt kungahusets officiella Instagram-konto väger han 3260 gram och man meddelar även att både mamma och son mår bra efter förlossningen.

LÄS MER: Därför bär Meghan Markle alltid för stora skor (anledningen är så smart!)

Strax efter att det officiella tillkännagivandet lades ut på Instagram gjorde prins Harry en första intervju om barnets födsel, och bekräftade igen att allt gått bra.

https://twitter.com/SkyNews/status/1125396057398157317?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Första bilden på Meghan och Harrys son

Idag, den 8 maj, har man gått ut med första bilden på den nyblivna familjen som ser minst sagt lycklig ut.

Foto: AP
Foto: TT

Meghan Markles och prins Harrys son kommer att få titeln Earl of Dumbarton och blir den sjunde i tronföljden. Troligtvis kommer han därför att bli varken kung eller prins. Däremot har han dubbla medborgarskap då mamma Meghan fortfarande är amerikansk medborgare.

Vad kommer Meghan Markles och prins Harrys son att heta?

Kungahuset har ännu inte avslöjat namnet för det nya tillskottet, men spekulationerna är att valet kommer att landa på Arthur, James eller Alexander, då Buckingham Palace nyligen registrerat hemsidorna med namnen “prince-arthur, prince-james och prince-alexander". Vilket som blir det slutgiltiga valet ska bli spännande att se!

Meghan Markle och prins Harry väntar barn våren 2019

Det var tidigare i år som kungahuset meddelade att paret väntar barn. “Hertigparet av Sussex är väldigt glada över att meddela att hertiginnan väntar en baby beräknad till våren 2019”, skrev Kensington Palace och samtidigt meddelade man att ”De kungliga högheterna har uppskattat allt stöd de fått från människor runtom i världen sedan sitt bröllop i maj och är överlyckliga över att kunna dela med sig av denna lyckliga nyhet till allmänheten”.

Meghan och Harry träffades under en blind-date sommaren 2016 och i maj 2018 gifte de sig i St. George’s Chapel i Windsor i England. Meghan fullkomligt strålade i en skräddarsydd blåsa från Givenchy, och även gäster som Victoria Beckham och Serena Williams hyllades för sina val av looks, dagen till ära. Spana in bilderna på alla looks från bröllopet här!

Meghan Markles bästa gravidlooks

Den alltid så stilsäkra Meghan har levererat stilrena looks på rad sedan hon antog sin nya titel och roll. Här är några av hennes bästa gravidlooks.

LÄS ÄVEN: Meghan Markle bröt just mot en kunglig moderegel (igen) – och vi älskar det!

Foto: REX/IBL

I klänning från H&M.

Foto: IBL/TT

I vit, tidlös skjorta. Kjolen kommer från Givenchy och klackarna från Aquazzura.

Foto: REX/IBL

Här i januari när hon matchade sin lila Aritzia-klänning med en lång röd vinterkappa från Sentaler.