Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Missa inte DV-bloggarna i sommar!

Följ med till Paris, St Tropez och Fårö. Njut av picknickar, bröllop, midsommarfirande och morgondopp. Här berättar DV-bloggarna om sina sommarplaner, följ dem på Damernas.se ...

Colorelle bloggar om Guldknappen: 

"I sommar ska dricka drinkar, lapa sol och bygga på vårt drömhus. Och självklart blogga inför Guldknappengalan!"

Emma Wiklunds värld:

"Förhoppningsvis gör jag precis samma sak som förra sommaren. Åker båt, sitter på klippor i skärgården, badar, fiskar och tar hand om min trädgård."

Annikas liv i Los Angeles:

"Jag ska vara här i Malibu hela sommaren och jobba på min surfing. Åker hem till Sverige två veckor, men annars är det strandhäng och jobb i Kalifornien som väntar för mig."

Emmas vintage: 

"Hänga på varma klippor i min randiga bikini och stora 50-talssolhatt. Midsommar firas på Gotland, med efterföljande semester. Sedan blir det kompiskollo på mitt mansion på den värmländska landsbydgen. Där ska jag och mina bästa vänner ta uppfriskande morgondopp, spela spel och dricka elva-kaffe på fat."

Rapport från modered: 

Christina: 

"Jag ska åka till Nice i en vecka med min kille, min syster och hennes kille. Bara sola, bada, dricka vin och äta brie! Sedan skulle jag väldigt gärna vilja åka till Way Out West i augusti, men vi får se hur det blir med den saken. Annars är det mest jobb som gäller, med allt kul som det kommer innebära: Guldknappen och modevecka!

Anna: 

"Det blir mestadels jobb i sommar men i juli ska jag till vänner i Köpenhamn och ha det dejligt. Sedan en tur till sommarlyckan i Kalmar med bad i min (hemliga) hindsjö. Och så är det ju en onekligen lockande festivalsommar med både Bob Dylan och Morrissey till Sverige, hittills är dock bara Göteborg och Way Out West bestämt."

I Roberts huvud: 

"Åka på yoga läger i 6 månader "

Denise Rudberg everyday style:

"Jag kommer att vara på Mallorca hela sommaren."

See Emily Play: 

"Jag kommer att vara på Fårö i augusti, det är vi varje år. Där cyklar vi långt på äventyr, över hela ön, med picknickkorg, bra böcker och en mjuk filt på paket­hållaren. Eller så stannar vi hemma vid stugan

och äter oss tjocka på bröd från hembageriet, spelar Yatzy och dricker vin."

Skönhetskollen med Therese:

"I sommar ska jag fiska i norra Norge, segla på västkusten och solsäkra med en vecka på Amalfikusten."

100% bröllopsbestyr:

"Jag tillbringar många dagar på en filt i Hyde park med min blivande man och vår bebis, eftersom vi just nu bor i London. Vi ska också åka till Toscana för att gå på våra vänner Sofia och Christians sagolika bröllop i dagarna tre. Räkna med en gedigen rapport därifrån på min bröllopsblogg! Därefter hälsar vi på goda vänner i St Tropez med allt härligt som det innebär."