Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Malin Göransson

Möt Damernas Världs nya bloggare Aboutaby

Har du någon gång undrat hur ett liv i storstadens fastighetsbransch kombinerat med modelljobb och ett starkt modeintresse ser ut – då råder vi dig att följa Damernas Världs nya blogg signerad Michelle Abisatou Jeng.

Vad kommer våra läsare att få följa med dig på i din blogg?

– Jag ska visa en hel del bilder på det som händer i min vardag. Just nu ska vi till exempel precis börja renovera vår lägenhet, så jag kommer nog dela med mig av en del funderingar kring inredning och renovering. Kanske händer det även att läsarna får följa med ”behind the scenes” på en plåtning, eller att jag delar med mig av ett och annat spartips och hur du poppar till en businesslook.

Foto: Malin Göransson
Det jag gillar med affärer är att det går att applicera på både smått och stort.

Michelle Abisatou Jeng

AKTUELL Med ny blogg, Aboutaby, hos Damernas Värld.

GÖR Civilingenjör arbetande i fastighetsbranschen. Modellar som bisyssla.

ÅLDER 29 år. 

BOR Vasastan, Stockholm.

FAMILJ Sambo.

Berätta om ditt intresse för entreprenörskap och affärer!

– Det är något som länge funnits hos mig, jag tror framför allt det kommer från min affärsdrivna familj. Jag har läst ett civilingenjörsprogram på KTH och senare pluggade jag entreprenörskap i Singapore. Jag är även en aktiv aktieinvesterare. Det jag gillar med affärer är att det går att applicera på både smått och stort. Och att allt ifrån att göra en bra lägenhetsaffär eller en bra aktieinvestering till att sälja ett gammalt plagg till ett riktigt bra pris verkligen kan göra en på riktigt gott humör. 

Beskriv din stil?

– Vissa dagar känner jag för att rocka något coolt enfärgat set jag hittat second hand, andra dagar kan jag känna för en all-in business look och ibland hittar jag en färg som jag känner att jag vill rocka i flera dagar i rad. Jag tror att den enda röda tråden är enkelhet – jag gillar enkla och bekväma looker.

Här kommer du till bloggen Aboutaby!