Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Roberto Cavalli om nya livet i Sverige – på "Cavalli Island" utanför Strängnäs

Förra året köpte Roberto Cavalli, 75, och hans svenska flickvän Sandra Nilsson, 30, ön Stora Rullingen utanför Strängnäs. Nu berättar den världskände modeskaparen för första gången om det nya livet i Sverige.

– Jag trodde att jag kände till många av världens vackraste platser, men nu har jag upptäckt ett nytt land med dess marker och natur. Det landet är Sverige, säger Roberto Cavalli i Ekurien.

Nästan 30 miljoner kronor betalade Roberto Cavalli för Stora Rullingen, som han nu döpt om till Cavalli Island. Ön är 50 hektar stor och har bland annat en privat hamn, en golfbana, en landningsbana för propellerplan, en jaktstuga med vinkällare och en 230 kvadratmeter stor timmerstuga med jacuzzi och pool i urberget.

– Det är vädret som bestämmer hur våra dagar kan se ut på Stora Rullingen, eller Cavalli Island som våra vänner kallar det. Det finns två säsonger som skiljer sig helt och hållet från varandra. Det snövita landskapet är perfekt vitt med den frusna sjön. Jag trodde att denna period av året skulle vara den som jag gillade minst, men tvärt om. Detta är perioden av året, så okänd för mig, som jag fascineras mest av, säger Roberto Cavalli.

https://www.instagram.com/p/6Wz0yvxF_C/

 

Modeskaparens vardag består av jetsetliv, pendling mellan världsmetropoler och paparazzifotografer. På ön i Mälaren har han funnit en tillflyktsort.

– Om jag stänger ögonen och försöker tänka på hur Sverige ser ut, då ser jag en vacker kvinna som ler blygt mot mig. Det påminner mig lite om Leonardo Da Vincis mästerverk Mona Lisa.

I intervjun med Ekuriren berättar Roberto Cavalli också om när han loppisfyndade ett par skor på Strängnäs marknad förra året, något som väckte stor uppmärksamhet.

– Jag tror inte att jag köpte skorna för att de skulle vara sköna, utan det var för att jag älskar små marknader. Man kan gå i lugn takt, le mot varandra och välja vad man just i det tillfället fastnar för. Nästa gång kanske det är en hatt eller en sjal i en speciell färg, säger Roberto Cavalli.

https://www.instagram.com/p/BB4-LQpxFza/

 

Enligt lagfarten för Stora Rullingen är det Sandra Nilsson som står som ägare till ön. Det har spekulerats kring hennes och Roberto Cavallis relation ända sedan 2010. I intervjun tar modeskaparen bladet från munnen.

– På en skala ett till tio är vår kärlek helt klart tio – det högsta, full av fantasi och drömmar. Jag och Sandra är en del av det naturliga som Gud har skapat, kärleken mellan två personer. Jag känner det som att varje ögonblick är ett ögonblick av lycka, säger Roberto Cavalli.