Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Snyggaste lamporna just nu – lysande inspiration för ditt hem

När det mörknar ute vill vi gärna sprida ljus inne – helst med riktigt fina lampor. Vi väljer bordslampor, taklampor och golvlampor som kommer att lysa upp ditt hem både med sitt mysiga sken och sin snygga design.

1. Klassisk bordslampa från &Tradition

Bordslampa och pendel Flowerpot från &Tradition.

Flowerpot är en storfavorit från från &Tradition, i modern design med två rundade lampskärmar i metall och rundad lampfot. Sprider ett behagligt ljus perfekt för mys. Finns i flera olika färger. Mer info och köp här (länk till Royal Design). Finns även som pendel. Mer info och köp här (länk till Royal Design). 

2. Dekorativ bordslampa från Firm Living

Bordslampa Vuelta från Ferm Living

Den här konstfulla lampan ger ett mjukt dekorativt sken och passar perfekt som stämningsbelysning. Placera på ett hörnbord, i vitrinskåpet eller mellan böckerna i bokhyllan. Tillverkad i opalglas på fot i solid mässing. Mer info och köp här (länk till Solhem Inredning). 

3. Stilren taklampa, Globen Lighting

Taklampa Disc 3 från Globen Lightning.

Lampa med sekelskifteskänsla gjord av metall med borstade detaljer. Lampskärmarna sprider ljuset på ett brett och härligt sätt. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

9. Elegant bordslampa från By Rydéns 

Bordslampa Splendor, By Rydéns.

Den här lampan tar för sig och ger karaktär åt din inredning. Skira, vackra glaskulor i rad sprider ett stämningsfullt sken, som kan justeras via en dimmer. Finns i två smakfulla färgställningar. Mer info och köp här (länk till Nordic Nest).  

4. Portabel bordslampa från &Tradition

Portabel bordslampa Como från &Tradition.

Batteridriven lampa som gör den enkel att ta med vart du vill – till soffan eller altanen. Oavsett var du väljer att mysa med den sprider den ett mjukt, behagligt sken. Batteriet håller cirka 11 timmar på högsta ljusstyrka. Mer info och köp här (länk till Nordic Nest). 

5. Designerlampa från Verpan

VP Globe taklampa från Verpan – perfekt för vardagsrummet.

Underbart stilfull lampa från danska Verpan, formgiven av designern Verner Panton. Den här lampan sätter tonen i vilket rum som helst. En kristallklar yttre sfär omsluter fem reflektorer med vacker varm persikafärg. Finns även i andra nyanser. Mer info och köp här (länk till nordic Nest). 

6. Lekfull bordslampa, Fritz Hansen

Bordslampa, Fritz Hansen.

Lampa i unik design med konisk fot och naturinspirerade färger. Skärmen kan varieras i fyra olika positioner. Behagligt, nedåtriktat ljus perfekt för att skapa en mysig stämning. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Royal Design). 

Golvlampa från Kave Home

Golvlampa Palais från Kave Home.

Elegansen ligger i enkelheten hos den här golvlampa av metall och trä, med praktiskt ledad arm. Låt den sprida skönt ljus över favoritfåtöljen i läshörnan. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

7. Läcker taklampa, Normann Copenhagen

Taklampa Bau, Normann Copenhagen.

Som en svävande skulptur är den här lampan, som kombinerar geometriska former med unik attityd. Välj mellan två storlekar – eller kombinera båda i en spännande formation. Mer info och köp här (länk till Confident Living) 

8. Mysig bordslampa från Globen Lighting

Bordslampa Hubble, Globen Lightning.

Lampan Hubble är minst lika fin släckt som tänd. Den räfflade foten i laserat trä ligger perfekt i inredningstrenden, och den funkar lika bra i alla hemmets rum. Finns i två nyanser. Design av Patrick Hall.  Mer info och köp här (länk till Ellos). 

10. Mysig bordslampa från Ellos Home

Bordslampa Yumiko, Ellos Home.

Läcker lampa med vinklad skärm av opalvitt glas och fot av metall. I sin tidlöshet kommer den att lysa upp ditt liv lång tid framöver. Mer info och köp här (länk till Ellos).