Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se Little Jinders rörande version av Ted Gärdestads "Helt nära dig" (så vackert!)

I kvällens program av Så mycket bättre är det dags att ta farväl av gänget på Gotland. Avsnittet är också en hyllning till Ted Gärdestad – en stor idol för många, och Little Jinder berättar att han musik och texter betytt mycket för henne. När hon får veta att Teds bror Kenneth ska komma dit för att lyssna på artisternas tolkningar blir hon lyrisk. Se hennes vackra framträdande här.

I kvällens avsnitt berättar Josefine ”Little Jinder” Jinder att hon är ett stort Ted Gärdestad-fan.Under frukosten tillsammans med de andra deltagarna berättar Tommy Nilsson att Teds bror åkt till Gotland för att lyssna på deltagarnas tolkningar av Teds och Kenneths låtskatt – något hon reagerar starkt på, i något slags glädjerus. När det väl är dags för dagens lunch är Little Jinder först ut och berättar hur mycket deras musik betytt för henne och att hon valt låten Helt nära dig då det blivit hennes snuttefilt genom åren. Därefter ställer hon sig på scen – framför Kenneth Gärdestad och de andra deltagarna i programmet.

Efter hennes sånginsats verkar Kenneth både glad och stolt över hennes version.

–  Det här var en bra version, tack så mycket!

Josefine själv berättar att det var väldigt nervöst att stå där uppe – framför Kenneth.

–  Jag kände att jag var lite skakig på rösten och sådär, jag var så nervös. Jag har aldrig varit sådär nervös tror jag.

–  Ted skulle älska det här att höra andra göra hans musik. Han sa det, bästa jag vet är när jag hör andra sjunger våra låtar, säger Kenneth i programmet.

Se Little Jinders version av Helt nära dig här under