Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetskollen med Therese listar smultronställen

Nyfiken på DV-bloggarnas hemliga smultronställen? Under de senaste dagarna har du kunnat ta del av hemligheter från See Emily Play, Emma vintage, 100% bröllopsbestyr och Emma Wiklunds värld

Nu är det dags för Skönhetskollen med Therese att lista sina hemliga smultronställen:

Abaco Bar i Palma på Mallorca. Det klassiska charterbruset finns där, men så fort man letar sig bort från de mest turisttäta områdena så är Palma en fantastisk gammal stad med mycket historia och charm. Besök den mycket originella baren Abaco (det känns som att gå in i en lustgård hämtad från "Tusen och en natt"), här beställer jag alltid Coco Loco, insuper atmosfären och klappar en papegoja eller två. När du ändå besöker ön, se till att hyra en bil och ta dig till fyren på Formentor, där kan du soliga dagar se grannön Menorca i fjärran. Svalka dig sedan vid den 900 meter långa sandstranden precis i närheten.

Fredhäll i Stockholm. HItta en egen klippa att hoppa i plurret från eller besök det klassiska klippbadet. När du torkat, ta dig in mot centrala Kungsholmen och ät dig mätt på tapas på restaurang Caliente. Avsluta med en iskall kokosglass. Mums!

Amalfi-kusten i Italien. En av Europas vackraste platser att semestra på. Hitta lugnet i de pittoreska byarna Sorrento, Praiano och Positano eller frottera dig med jetset-kändisarna på Capri. Ett tips är att göra en dagsutflykt med badbåt från Sorrento, som stannar i olika vikar runt Capri där du kan bada direkt från båten och också hinna med en visit för lyxig shopping på ön. Missa inte att ta ett dopp i Blå grottan!

DV-BLOGG: Skönhetskollen med Therese