Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nu är den här! Se trailern till nya Fifty Shades of Grey-filmen

Som om det inte är spännande nog att E.L James nyligen avslöjade att det kommer en ny Fifty Shades of Grey-bok, genom att publicera ett exklusivt utdrag ur den, så släpps idag även nya trailern till Fifty Shades Darker – den andra delen i filmserien om Christian Grey och Anastasia Steele.

Fifty Shades Darker är som sagt den andra filmen i Fifty Shades-trilogin, som är baserad på böckerna med samma namn. Böckerna, skrivna av E.L James, blev en dundersuccé världen över när de släpptes för några år sedan. Den första boken i serien, Fifty Shades of Grey eller 50 nyanser av honom som den heter på svenska,blev den snabbast säljande boken någonsin och gick såväl Harry Potter som Twillight-serien.

LÄS OCKSÅ: Höstens bästa tv-serier 2016 – här är listan på allt du inte får missa

Filmatiseringen av Fifty Shades of Grey var inte blygsam den heller –filmen drog rekordpublik till biograferna och den officiella trailern har sedan den släpptes på Youtube för två år sedan setts över 80 miljoner gånger.

Filmen har premiär i Sverige i februari

Och idag släpps alltså den första trailern till uppföljaren Fifty Shades Darker. I filmen, som har premiär i Sverige i februari 2017, får vi följa med in i Christian Greys förflutna som är fyllt av svek, rädslor och kontrollbehov. Precis som i film nummer ett spelas huvudrollerna av Jamie Dornan och Dakota Johnson.

Någon som däremot är utbytt är filmens regissör. I nya Fifty Shades Darker har Sam Taylor-Johnson ersatts av James Foley, vilket betyder att vad som helst kan hända.

Här kan du se första trailern till Fifty Shades Darker:

 

https://youtu.be/OItKvc13gws?rel=0&width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen

Tack till vår systersajt VeckoRevyn som var först med att rapportera om trailern!