Foto: Christofer Dracke

Träningskläderna byttes mot en cool vardagsstil!

Av hundra sökande valdes fem kvinnor ut för en makeover med Ellos styling- och makeupteam. Professionella dansaren, Sabina Dalfjäll, var en av dem.

I vanliga fall lever och andas Sabina Dalfjäll dans och träning tjugofyra timmar om dygnet och garderoben innehåller mestadels sportkläder. Men det finns tillfällen då det skulle vara skönt att hoppa ur träningskläderna och få till en snygg vardagslook. För att få tips och inspiration på makeup och kläder att använda utanför träningen anmälde hon sig till Ellos makeover.

”Jag ville komma åt en stil som jag kan ha dagligen. Något jag kan känna är jag”, säger Sabina Dalfjäll.

På Ellos makeover fick Sabina bland annat tips om hur hon kan framhäva sina drag genom contouring – hur man förstärker och framhäver olika drag i ansiktet – och vilka färger som passar hennes hudton och ögon.

”Jag tycker att jag fick ett lyft. Det var kul att bli inspirerad och det var jättehäftigt med sminket. Jag fick jättefina produkter som jag kan använda själv. Det är produkter jag inte känt till tidigare men jag kommer definitivt att fortsätta köpa dem.”

Förutom sminktips fick Sabina hjälp att prova ut passande kläder. Bland annat blev en svart skinnkjol storfavorit och något hon kommer använda ofta.

Vilka tips kommer du ta med dig?

”Jag kommer definitivt inte vara rädd för att klä upp mig mer och vet lite bättre vad jag passar i. Skinn är något som tilltalar mig jättemycket så jag kommer fortsätta att tänka i de banorna. Jag kommer även lägga på lite mer rouge även om det är träning.”

Se hela filmen på Sabinas förvandling här:

 

Köp produkterna som Sabina fick här