Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Victoria Beckham utses till årets entreprenör och ger nya designers en välförtjänt boost

Victoria Beckham ger hela modeindustrin en härlig boost när tidningen Management Today utser henne till årets mest framgångsrika entreprenör i Storbritannien.

Att vara nystartad designer är allt annat än lätt. Det är mycket hårt arbete, en tuff bransch och hård konkurrens – men det går också att lyckas riktigt bra. En designer som verkligen gjort det är Victoria Beckham. För sex år sedan var hon främst känd som Posh Spice och fotbollsfru, i dag sex år senare är det många som snarare associerad henne med hennes klädmärke.

Hon har inte bara fashionistas respekt, tidningen Managment Today gör varje år en lista över Storbritanniens mest framgångsrika entreprenörer och i årets upplaga sopar Victoria Beckham banan med såväl it-företag, telekommunikation och gruvdrift. Hennes företag har på fem år vuxit från tre anställda till över hundra och omsättningen har gått från en miljon pund till över 30 miljoner pund.

Vi lyfter på hatten för Victoria och Posh Spice, som inte bara levererar inspirerande mode utan också visar världen att med girl power och hårt jobb så finns det inga gränser för hur långt en dröm kan ta oss – oavsett om det är som artist eller designer.

Här nedan kan du se bilder ut Victoria Beckhams höstkollektion 2014

 

Foto: Alloverpress