Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

10 pyjamas-set som är lika snygga utanför hemmet

Pyjamasen är plagget som gjort en storstilad resa från sovrummet och ut på stan. Damernas Värld har vaskat fram tio set som är lika eleganta med klack som med toffla – från budget till lyx.

Pyjamastrenden är långt ifrån över, och det tackar vi för. Sovplagget används i dag som ett matchande set på stan och med en klack och fin väska är det både ett elegant och mycket bekvämt plagg att leva sina dagar i. Se bara hur snyggstilsäkra inköpschefen på webshopen Mytheresa, Tiffany Hsu, är i sitt pyjamasset på stan.   Kort sagt: Ett superplagg som kan användas i många olika sammanhang. Damernas Värld har valt ut tio pyjamas-superset. 

Pyjamasen är plagget som gjort en storstilad resa från sovrummet och ut på stan.

1. Linnepyjamas från H&M

Pyjamas från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Pyjamas från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

I 100 procent lin gör denna pyjamas till riktigt elegant. Finns även i antracitgrått. Mer info och köp här (länk till H&M)

2. Sobert randig kvalitetspyjamas från Lexington

Pyjamas från Lexington. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Lexington. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Lexington. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Pyjamas från Lexington. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

Tjusig rosa pyjamas i ekologisk bomull – finns även i blått. Mer info och köp här (länk till Åhléns)

3. Elegant pyjamasjacka och pyjamasbyxor av siden från Arket

Pyjamaströja från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Pyjamaströja från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Pyjamaströja från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.
Pyjamaströja från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

Feminin och mycket elegant pyjamas (delarna köps var för sig) i en avslappnad silhuett och i härlig siden. Mer info och köp här (länk till Arket). 

Pyjamasbyxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Pyjamasbyxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Pyjamasbyxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Pyjamasbyxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

 

Pyjamasbyxor av siden från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket). 

4. Lyxpyjamas med monogram från By Malene Birger

Lyxpyjamas från Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Lyxpyjamas från Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Lyxpyjamas från Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Lyxpyjamas från Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

Elegant pyjamasskjorta i en ledig passform. Skjortan har en klassisk krage och knäppning framtill. Den nedsänkta axelsömmen förstärker den avslappnade känslan. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

Pyjamasbyxa från By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Pyjamasbyxa från By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Pyjamasbyxa från By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Pyjamasbyxa från By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

Elegant pyjamasbyxa i en vid, avslappnad passform. Diskret ficka baktill. Byxan har resår i midjan. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).   

5. Midnattsblå elegant pyjamas från Calida

Pyjamas från Calida. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Calida. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Calida. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Pyjamas från Calida. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

Pyjamas helt i supimabomull interlock ger den skönaste och mest exklusiva bomullskvalitéerna i världen! Mer info och köp här (länk till Åhléns)

LÄS ÄVEN 7 sminkmissar som får dig att se tröttare ut (ja vi gör dem också!)

6. Romantisk pyjamas i ljuvlig färg från & Other Stories

Pyjamas från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Pyjamas från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

Romantisk härlig pyjamas i vacker färg. Bonus: Du får med en matchande ögonmask på köpet! Mer info och köp här (länk till & Other Stories). 

7. Brun moderiktig flanellpyjamas från Arket

Supersnygg pyjamasjacka i flanell gjord av organisk bomull och i en moderiktig avslappnad design. Mer info och köp här (länk till Arket). 

 

Avslappnade och chica pyjamasbyxor i flanell gjord av ekologisk bomull. Mer info och köp här (länk till Arket). 

8. Fantastisk pyjamas i siden i många färger från Intimissimi

Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasjackanKlicka på bilden och kom direkt till pyjamasjackanKlicka på bilden och kom direkt till pyjamasjackan
Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasjackan

Tjusig pyjamasjacka i siden som säljs i separata delar och i flera färger! Mer info och köp här (länk till Intimissimi). 

Tjusiga pyjamasbyxor i siden som säljs i separata delar och i flera färger! Mer info och köp här (länk till Intimissimi).   

9. Elegant randig pyjamas från Ellos

Pyjamas från Ellos. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Ellos. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Pyjamas från Ellos. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Pyjamas från Ellos. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

Budgetfavorit i polyester med ett vackert randigt mönster och i fint snitt. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

10. Pyjamas med sovmask från Calvin Klein

Pyjamas med sovmask från Calvin Klein. Klicka på bilden och kom direkt till setet.Pyjamas med sovmask från Calvin Klein. Klicka på bilden och kom direkt till setet.Pyjamas med sovmask från Calvin Klein. Klicka på bilden och kom direkt till setet.
Pyjamas med sovmask från Calvin Klein. Klicka på bilden och kom direkt till setet.

Ett set med byxa, skjorta och sovmask som är rymlig och avslappnad i sin design. Byxan har resår i midjan och fickor i sidosömmen. Skjortan har en traditionell knäppning framtill och en mindre bröstficka. Broderad logotyp på sovmasken. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

LÄS ÄVEN Vårmode 2021: Loungewear är det bekvämaste vårmodet någonsin