Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

21 trendsäkra höstköp inspirerade av årets Guldknappenvinnare

Kappan i läder, den vita fuskpälsen och skinnklänningen är tre av de signaturplagg vi förknippar med den senaste kollektionen från det svenska märket Stand som vann Damernas Värld Guldknappen 2016. Vi har satt samman 21 trendsäkra köp designade eller inspirerade av just Stand – allt för att ge dig en så snygg höst som möjligt!

I augusti vann det svenska märket Stand Damernas Värld Guldknappen 2016, Sveriges mest prestigefyllda modepris. Det svenska modemärket har på kort tid etablerat sig på modekartan och fått oss att förstå vikten av att ha minst ett läderplagg i garderoben.

Här är 21 snygga höstköp designade eller inspirerade av just Stand. Inspireras av bilderna som vår modechef Lisa Petterson stylat och hitta dina nyckelplagg i höstgarderoben!

1. Boan

Denna ursnygga, värmande boa designad av Stand säljs exklusivt i vår webbshop BonShop. Här kan du klicka hem den (till ett extra snällt pris om du är tidningsprenumerant) och här hittar du en lika snygg gammelrosa variant från Stand. Nedan hittar du liknande budgetalternativ.

Härligt mysig i grått, 299 kr, Nelly.com.

Tub, 89 kr, Nelly.com.

2. Kappan i läder

En kappa i läder är ett dressat alternativ till den klassiska bikerjackan. Du kan ha den livet ut och precis som allt annat i läder blir den bara snyggare under årens gång.

En närmare titt på kappan på bilden, 6100 kr, Stand.

Ett snyggt budgetalternativ, 532 kr, Only.

3. Vit fuskpäls med lackade byxor

Den vita fuskpälsen kombinerad med en glansig byxa gör dig chicast i stan. Addera en kul mössa eller en handväska i färg så är du hemma. Varmt, snyggt och trendigt.

Den snygga jackan på bilden ovan, 2400 kr , Stand.

Söt krage, 999 kr, Vila.

Trendig modell, 889 kr, Topshop.

Kanske säsongens snyggaste byxa, 3500 kr, Stand.

Synligt blixtlås, 1999 kr, H&M.

4. Den kamouflagemönstrade jackan

Det är nog ingen som undgått denna älskvärda trend, som är perfekt att bryta av en femininare look  Glöm den svarta kappan, vi vill ha allt i kamouflagemönster nu.

Ger ha-begär, 2700 kr, Stand.

Budgetalternativet på rea, 910 kr, Ichi.

5. Skinnklänningen

Investera i en skinnklänning så behöver du aldrig mer känna att du inte har något att ha på dig. Skinnklänningen är den nya lilla svarta. Till vintern matchas den med strumpbyxor och under sommaren med bara ben och ballerinas, en fin look även på jobbet!

Klänningen som modellen på bilden har, 4500 kr, Stand.

Kortare ärm, 349 kr, Zara.

Markerad midja, 779 kr, United colors of Benetton.

6. Den svart skinnkjolen

Elegant, flickig eller cool – den svarta skinnkjolen hjälper oss förstärka den look vi är ute efter oavsett stil. Helt enkelt ett plagg som håller i längden!

Kjolen på bilden kommer från Stand och kostar 2400 kr och går att klicka hem här.

Ett riktigt kap, 269 kr, Mango.

Blixtlås mitt fram, 399 kr, Gina tricot.

Lite längre modell, 449 kr, United Colors of Benetton.

7. Polotröjan i alla dess former

Polotröjan är vår nya garderobsälskling. Vi såg den i alla dess former under modeveckorna! Tack säger vi som kommer att känna oss både snygga och varma i höst.

Polotröjan som passar på fest, 299 kr, Zara.

Orange är en av höstens signaturfärger, 299 kr, Ellos.

För de lite svalare dagarna, 3149 kr, Ganni.

Mode: Lisa Pettersson Foto: Joel Rhodin/Mink mgmt Modeassistent: Nicole De Champs Fotoassistent: Johanna Huttner Lemoine, Magnus Bergqvist Hår: Dejan Cakanovic/Hall & Lundgren Makeup: Sophia Eriksen/Hall & Lundgren Modell: Samantha/Elite model management