Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

4 röster om Marc Jacobs

Väskor, kläder och mängder av accessoarer i sann Marc by Marc Jacobs-stil kantade den nya Marc by Marc Jacobs-butiken på Smålandsgatan 10 i Stockholm (se alla bilder från butiken här). 

Invigningen som hölls i gårkväll, onsdagen den 22 september 2010, var fullkomligt knökfull av modemänniskor som ville få sig en dos Marc Jacobs i höstkylan. Mitt i den proppfulla butiken tog DV:s Emma Sundh tempen på Marc Jacobs-hypen ... 

Signe SiemsenVad gör Marc Jacobs kreationer så bra?"Alla vill ha Marc Jacobs. Han kan skapa ett plagg eller en accessoar som är hur enkel som helst i designen, men det blir ändå ett it-plagg. 

Petra TungårdenVarför gillar du Marc Jacobs design?"Marc Jacobs skapar plagg som alla vill ha, han är bra på att skapa hyper. Kommer du shoppa loss här nu?Nya Marc by Marc Jacobs-butiken är framför allt en väldigt bra presentbutik, med alla accessoarer, pennor och smycken. Man kan hitta något för alla, och sådant som kedjorna inte har. 

Karin Söderlind, designer (Dagmar)Har du hittat något som du vill ha i butiken?"Jag har hittat ett par stövlar. Vad gör Marc Jacobs så bra?"Han är kommerisaliserande, och skara bra mode, som många inspireras av. Inspireras du själv av Marc Jacobs i din egen design? "Inte direkt, men jag tycker han är väldigt duktig. 

Emilia de PoretVad gör Marc Jacobs så bra?"Han är en av modevärldens mest spännande designers. Han är ung, och har samtidigt stor betydelse för trenderna. Han är dessutom modevärldens snyggaste. Äger du något från Marc Jacobs olika linjer?"Inte så jättemycket. En kavaj. Jag tycker generellt att hans huvudlinje är bäst, och han är duktig på att göra väskor. Det är väldigt feminina väskor, vilket inte direkt är min stil. Än. Men jag kommer nog dit en dag ...Det är minimalistiskt, mycket färg och bra kvalité.