Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

5 snabba med stylisten Nadia Kandil inför Stockholms modevecka

Damernas Världs stylist Nadia Kandil är en van besökare på Fashion Week Stockholm. Vi har tagit tempen på henne så här dagarna innan modeveckan drar igång – och bland annat fått veta vilka som är hennes tre bästa modetips inför hösten 2017.

Hej Nadia, vad ser du mest fram emot under modeveckan?

– Modeveckan är lite av en social ångest för mig, haha. Jag blir så sjukt självmedveten och det är jobbigt, men samtidigt tycker jag att det är kul att se visningarna och jag är alltid sjukt nyfiken på kommande trender. Och såklart alla fester!

Har du några knep om man vill gå på Stockholms modevecka men inte blivit inbjuden?

– Haha, planka bara!

Psst! Vill du inte testa att planka så är Björn Borg ditt hopp. Björn Borg bjuder nämligen in allmänheten till sin visning på modeveckan – klicka här för info om hur du får en biljett!

Nadia Kandil på front row under Stockholms modevecka.Nadia Kandil på front row under Stockholms modevecka.Nadia Kandil på front row under Stockholms modevecka.
Nadia Kandil på front row under Stockholms modevecka.

Vilka är dina 3 viktigaste modetips inför hösten 2017?

– Ett: Massa färg, gärna i kombination, typ rosa och burgundy. Två: Investera i coola strumpbyxor. Tre: Stora voluminösa kappor.

Hur kommer du själv att vara klädd i höst?

– Jag har alltid stora planer om att ha superkoordinerade outfits och vara trendig, men det slutar med att jag väljer bekvämlighet. Men jag antar att det blir massa lager, mönstermix och stora kappor.

Sist men inte minst, vem är den coolaste katten i modesverige enligt dig?

– Jag! Men jag antar att jag inte får säga mig själv. Jag har faktiskt en livslång crush på vår systertidning Stylebys chefredaktör Jonna Bergh.